За компанията

Вижте продуктите на ETI и в нашия онлайн магазин

 

ETI Elektroelement dd е словенска компания основана през 1950г. Тя е световен лидер и доставчик на продукти и услуги в областта на електрическите инсталации, както и голям производител на продукти от техническа керамика, оборудване, инструменти, продукти от пластмаса и каучук.

Важна част в стратегията на компанията са нейните филиали в Словения и чужбина и близкото сътрудничество с подбрани стратегически партньори. Автономното производство на продуктите на ЕТИ се намира в:Словения, Полша,Германия, Босна и Херцеговина и Словакия, на 31.154 m2
производствени площи. Днес в ЕТИ работят повече от 1600 души и нейните продукти се продават в повече от 60 страни в целия свят.

Компанията инвестира значително в научноизследователска дейност и иновационна дейност. Тя е една от първите предприятия в Словения, получили сертификат ISO9001 и сертификат за опазване на околната среда ISO14001. Качеството на продуктите и услугите цели непрекъснато задоволяване на нуждите на клиентите и съответно на отлични бизнес отношения.

Всички продукти на ETI са международно признати и награждавани с многобройни удостоверения за качество.

Продукти на ETI

Актуално

Новини за ETI

Новини

Ритбул създаде нов раздел, който ще посвети на всички обучителни...

Новини

ETI – словенският производител на апаратура и решения за защита и...

Case studies

Решения за бизнеса

 • Поръчайте директно от нашия онлайн магазин

  Можете да намерите продуктите на ETI онлайн. Разгледайте каталога на производителя и поръчайте с бърза доставка в цялата страна и гаранция за качество от Ритбул ЕООД.
  Виж повече
 • Виртуална работилница с ETI

  Oнлайн семинар от Ритбул ЕООД специално за тези от вас, които търсят най- надеждните, качествени и атрактивни решения за жилищни и сградни инсталации.
  Виж повече
 • Управление и контрол с електроапаратура от ETI

  Запознаване  с продуктовите групи и сферите на приложение на ETI, ​​Контактори​​​​​​​- новите продукти от портфолиото на ETI, Моторни защити- по-голяма мощност и сигурност, Релета ​​​​​​​- нови възможности и функционалност, ​​​​​​​​​​​​Конфигуриране на метални шкафове GSX и имплементиране на Елементи от CAD Софтуер чрез ETI CAD- практическа демонстрация
  Виж повече

Видео материали

Приложения на ETI

Метални табла GSX
Модулно табло за вграждане
Комбиниран автоматичен прекъсвач с ДТЗ и LED индикация
Настройка на програмируемо време реле
Настройка на контролер регулиране на фактор на мощността

Имате нужда от консултация?

Свържете се с нас

 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X