Есенна промоция на универсални инсталационни клеми WAGO Научете повече
Назад до Началната страница

Обучения

Академия за електропроектанти от Ритбул ЕООД е избор номер едно за допълнителна квалификация на професионалисти от българските индустриални, строителни, инженерингови и търговски компании.

Предлагаме професионални и сертифицирани обучения относно EPLAN, на който Ритбул ЕООД е официален представител за България и предлага набор от софтуерни решения в областта на електротехниката, автоматизацията и мехатронното инженерство.

Предоставяме Ви специални условия при абониране за софтуера след завършване на курса.

Нашите обучителни курсове се провеждат както онлайн, така и в специално оборудвана за целта зала.

Независимо кой формат изберете, за квалификацията Ви, както и за тази на Вашите служители, ще се грижат висококвалифицирани специалисти с дългогодишен практически опит в електропроектирането
с EPLAN.

Предстоящо обучение

EPLAN- базово обучение

16.05.2023 00:00 Онлайн и в сградата на Ритбул, София

На нашите обучения представяме основните елементи при работа със софтуера за електропроектиране EPLAN.

Курсовете се водят от инженер електропроектант с дългогодишен опит с платформата.

Курсистите получават сертификат за завършеното обучение, както и преференциални условия за закупуване на софтуерни лицензи от Ритбул ЕООД.

Регистрирайте се

Решения, които се разглеждат

Аурубис България АД

От три години стандартът за проектна документация по част Електро и Автоматизация е E-plan. Всички проекти, които се изготвят във фирмата и от външни проектантски организации са съгласно разработения и утвърден вътрешнозаводски стандарт. Всички лицензи за E-plan Professional и E-plan PPE са закупени от Рутбул  - официален партньор на E-plan за България.

Ние държим всички проектантски организации от България и чужбина, работещи с нас, да разполагат с необходимите легални лицензи.

Аурубис България АД
Елиа

Опитът ни с E-plan Electric P8 показва, че това е надежден софтуер, носещ ценна полза при проектирането и изготвянето на документация на електрически уредби.

Използването на E-plan Electric P8 доведе до снижаване на времето и разходите по проектирането, като в същото време повиши качеството на техническата документация изработвана от „Елиа“ АД.

„Ритбул“ ООД се показа като надежден и лоялен партньор в процеса по въвеждане на E-plan Electric P8 в “Елиа“ АД.

Елиа
Онлайн магазин Онлайн магазин mobile
loading...