Зимна промоция HEYCO и HEYTEC Научете повече
Назад до Софтуер за електропроектиране

Софтуер за електропроектиране от EPLAN

Ритбул ЕООД е официален представител на EPLAN за България и предлага набор от софтуерни решения в областта на електротехниката, автоматизацията и мехатронното инженерство.

С EPLAN получавате практически неограничени възможности за бързо и безгрешно проектиране, изготвяне на документация и управление на проекти. Част от функциите на платформата включват автоматично изчисление на дължините на кабелите и кабелните трасета, 2D и 3D асемблиране на електрически табла, дефиниране на PLC&BUS топологии. Налице са интеграции с външни програми и импорт/експорт към PDF, CSV, XLS, XML, TXT. EPLAN ще Ви спести значителен времеви ресурс за номериране на устройства, технически документи (клемни журнали, кабелни журнали и др.), както и за провеждане на ревизии и поправки.

В глобален мащаб има над 245,000 активни лицензирани потребителя от всички инженерни дисциплини, свързани с автоматизацията, машиностроенето и проектирането на инфраструктурни, търговски и промишлени обекти и инсталации.

Ритбул разполага с модерно оборудван обучителен център, в който заедно с водещи експерти провеждаме курсове за проектиране с EPLAN за Вас и Вашите служители.

 

Още за бранда

 ПО-БЪРЗИ, ПО-ЕФЕКТИВНИ И ПО-ПЕЧЕЛИВШИ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ВАШИТЕ ПРОЕКТИ

  • До 75% по-кратко време за завършване на проекта, документацията за окабеляване, монтажа и разпределянето на агрегати и елементи 
  • По-малко грешки при проектирането, а оттам и помалко непредвидени разходи 
  • По- малко неефективни рутинни задачи за опитните, квалифицирани служители
  • Възможност за повече проекти и клиенти, без увеличаване броя на специалистите
  • Ефективно обединяване на дейности, специалности при проектиране на мащабни индустриални обекти
  • Всички проекти, изработени чрез EPLAN са в съответствие със световните стандарти IEC, GOST, NFPA, GB и още

 

Каталози

Приложимост

Машиностроене
Машиностроене
Насищане на табла
Насищане на табла
Транспортна индустрия
Транспортна индустрия
Строителство
Строителство
Поддръжка
Поддръжка

Семинари и събития

Виж всички

Реализирани проекти

Аурубис България АД

От три години стандартът за проектна документация по част Електро и Автоматизация е E-plan. Всички проекти, които се изготвят във фирмата и от външни проектантски организации са съгласно разработения и утвърден вътрешнозаводски стандарт. Всички лицензи за E-plan Professional и E-plan PPE са закупени от Рутбул  - официален партньор на E-plan за България.

Ние държим всички проектантски организации от България и чужбина, работещи с нас, да разполагат с необходимите легални лицензи.

Аурубис България АД
Елиа

Опитът ни с E-plan Electric P8 показва, че това е надежден софтуер, носещ ценна полза при проектирането и изготвянето на документация на електрически уредби.

Използването на E-plan Electric P8 доведе до снижаване на времето и разходите по проектирането, като в същото време повиши качеството на техническата документация изработвана от „Елиа“ АД.

„Ритбул“ ООД се показа като надежден и лоялен партньор в процеса по въвеждане на E-plan Electric P8 в “Елиа“ АД.

Елиа
Старт Инженеринг АД

Старт Инженеринг АД клон Бургас използва E-plan в своята дейност от 2007 г. При внедряването на продукта четирима специалисти от фирмата преминаха обучение, организирано от РИТБУЛ в офиса ни в Бургас.

Всички новопостъпили млади специалисти преминават задължително вътрешно обучение за работа с програмния продукт. Така за няколко години E-plan се превърна от „екзотично“ средство за проектиране в стандарт за проектиране в Старт Инженеринг АД клон Бургас.

Старт Инженеринг АД
„СМС-С“ ЕООД

Специалистите от „СМС-С“ ЕООД са с отлични впечатления от компетенцията, коректността и високия професионализъм, с който се характеризира дейността на RITTBUL Ltd.

На всички въпроси, отправени в процеса на въвеждане на продукта E-plan сме получавали навременни и точни отговори и консултации, което ни позволи в кратки срокове да овладеем предложения ни програмен продукт.

1
„СМС-С“ ЕООД
Телелинк

Вече повече от две години в Телелинк активно се използва специализирания софтуер за CAD/CAE проектиране E-plan, закупен от Ритбул – официален партньор на E-plan за България.

Използването на този софтуер не само скъси драстично сроковете за реализация на нашите проекти, н осе отрази сериозно на качеството на проектите ни. Благодарение на възможностите за персонализиране на продукта миграцията към него беше лесна и безпроблемна.

Телелинк
Изпратете запитване!

Ще се свържем за консултация и индивидуална оферта.

Пишете ни
Онлайн магазин Онлайн магазин mobile
loading...