Зимна промоция HEYCO и HEYTEC Научете повече
Назад до Индустриална комуникация

Индустриална комуникация от Westermo

РИТБУЛ предлага набор от активно и пасивно специализирано мрежово оборудване с висока степен на защита, висока скорост и надеждност при предаване на данни.

Създаденото от шведската компания Westermo комуникационно оборудване е особено подходящо за изграждане на стратегически важни обекти при тежки експлоатационни условия на работа.

Решенията на WESTERMO са с голямо разнообразие на броя и типа на портовете - оптика, UTR, RS-232, RD-485, VDSL2, ADS и др.

Продуктите намират приложение както в комуникационни системи в обществената инфраструктура – транспорт, водоснабдяване и енергетика, така и в преработвателната промишленост, като миннодобивна и нефтодобив.

Още за бранда

УСТОЙЧИВИ МРЕЖОВИ РЕШЕНИЯ ЗА КОМУНИКАЦИЯ В КРИТИЧНИ УСЛОВИЯ

Westermo предлага решения за индустриална комуникация, които са устойчиви на екстремни условия. Устройствата са с разширен температурен диапазон (-40о С до +70о С) и с повишени механични характеристики. Високата надеждност на работа, вградените механизми за киберсигурност и гарантираното максимално бързо възстановяване и лесно преконфигуриране на мрежата са само част от характеристиките.

 

Каталози

Приложимост

Машиностроене
Машиностроене
Насищане на табла
Насищане на табла
Транспортна индустрия
Транспортна индустрия
Строителство
Строителство
Поддръжка
Поддръжка
Румяна Кръстева
Вашият консултант

Семинари и събития

Виж всички
Изпратете запитване!

Ще се свържем за консултация и индивидуална оферта.

Пишете ни
Онлайн магазин Онлайн магазин mobile
loading...