Зимна промоция HEYCO и HEYTEC Научете повече
Назад до Семинари и събития

Енергийна ефективност с Ритбул

Пловдив

Заедно с нашите партньори - Rittal, ABB и FESTO, ще дискутираме една актуална в последно време тема - енергийната ефективност и нейното подобряване.

 

 • Решения на АВВ за подобряване на енергийната ефективност чрез високоефективни електродвигатели и управлението им с честотни задвижвания.
  ​​​​​​​Подмяната на стари елетродвигатели в производства, предприятия, помпи и навсякъде, където движението присъства, може да Ви спести сериозни разходи.Научете кои решения на ABB са подходящи за Вас, както и какъв е размерът и възвращаемостта на инвестицията.
  ​​​​​​​Разбира се, по време на срещата, ще имате възможност да зададете своите въпроси и да навлезете в конкретика за своя бизнес.

 • Енергийна ефективност на пнемватични системи с решения от FESTO

  ​​​​​​​По време на семинара ще Ви запознаем с портфолиото на производителя, както и със специфичните решения за подобряване на енергийната ефективност в пневматични системи.

 • Eнергийно ефективни решения за контрол и мониторинг на климата от Rittal
  ​​​​​​​​​​​​​​Устойчивото управление и намаляване на СО2 емисиите в атмосферата са задължителни за съвременните предприятията. В допълнение, енергийната ефективност допринася и за намаляване на разходите в компанията.
  ​​​​​​​Постигнете тези цели с подходящите инструменти за контрол на климата и интелигентни предложения за обслужване и мониторинг, които партньорите ни от Rittal ще презентират. 

Гледай семинара Лектори

Лектори

Инж. Стефан Янков- ABB България

Инж. Стефан Янков- ABB България

Инж. Александър Касчиев- Ритал България

Инж. Александър Касчиев- Ритал България

Онлайн магазин Онлайн магазин mobile
loading...