За компанията

Fluke Corporation, дъщерно дружество на Fortive (2016) и основана през 1948 г. от Джон Флук , е производител на промишлено оборудване за измерване, измерване и диагностика, включително електронно оборудване за изпитване.

 

Fluke е мултинационална корпорация със седалище в Еверет, Вашингтон, САЩ. Производствените центрове са разположени в САЩ, Великобритания, Азия и Холандия. Филиалите за продажби и услуги се намират в Европа, Северна Америка, Южна Америка, Азия и Австралия. Fluke Corporation е оторизирала дистрибутор и представителни канали за производители в повече от 100 държави с над 4000 служителя по цял свят.

С над 70 годишния си опит Fluke e разработила над 1250 измервателни уреда, подходящи за различни сфери. Всеки нов производствен завод, офис, болница или съоръжение, построен днес, представлява потенциален клиент за продуктите на Fluke. Типичните клиенти и потребители включват техници, инженери, метролози, производители на медицински устройства и професионалисти на компютърни мрежи – хора, които залагат репутацията си на своите инструменти и използват инструменти, за да разширят личната си мощ и способности.

Техническа информация

Каталози и брошури

Имате нужда от консултация?

Свържете се с нас

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X