За компанията

През 1889 г. Макс Бесай основава компанията BESSEY & Sohn в Щутгарт като завод за изтегляне на стомана. Оттогава компанията непрекъснато разширява гамата от продукти, които предлага. В този дух BESSEY започва производството на инструменти за ръчно затягане в средата на 30-те години. Основно предимство са нейните иновации и многобройни патенти. През 1979 г. с поглъщането на компанията Diener Werkzeugfabrik GmbH, богата на традиции в производството на ножици за ламарина, BESSEY създава своя линия за инструменти за рязане на стомана, запазвайки марката Erdi.

Продуктите на BESSEY са с най-високо качество и са произведени от най-висококачествени материали, използвайки съвременни технологии. Това гарантира висока степен на комфорт, безопасност, удобство за употреба и ергономичност, така че клиентът да се възползва от уникалното иновационно предимство и в съответствие с мотото на компания: „BESSEY. Просто по-добре“.

Продукти на BESSEY

Техническа информация

Каталози и брошури

Актуално

Новини за BESSEY

Новини

За професионалисти – Възползвайте от множеството предимства при всякакви условия...

Новини

Редукторни стяги Gear Klamp Ритбул представя първата по рода си...

Case studies

Решения за бизнеса

  • Поръчайте директно от нашия онлайн магазин

    Можете да намерите продуктите на BESSEY онлайн. Разгледайте каталога на производителя и поръчайте с бърза доставка в цялата страна и гаранция за качество от Ритбул ЕООД.
    Виж повече

Имате нужда от консултация?

Свържете се с нас

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X