Назад до Ortana

Ortana

Ortana е основана през 1992 г. от инженери по електроника. От самото си създаване Ortana се стреми да проектира и произвежда продукти по най-високите международни стандарти. За да постигне това, Ortana следи отблизо технологичното развитие, отдава значение на научноизследователската и развойната дейност и на стандартите за контрол на качеството. В резултат на това е създадена гама от продукти, проектирани и произведени от Ortana, които отговарят на всички изисквания на различни технически стандарти.

Със своята гама от продукти за ITS и PI, успешно завършени проекти, сертификати ISO, производствени мощности, опит в областта на научноизследователската и развойната дейност, човешки ресурси, Ortana се превърна в конкурентоспособна компания на международния пазар.

В съответствие със своята мисия Ortana продължава да допринася за развитието на технологиите по света и разглежда всички свои клиенти като партньори за решения. Нейната основна цел е да отговори на изискванията на клиентите и да намери решения, които са надеждни, с най-високо качество и икономични.  

Каталози

Приложимост

Машиностроене
Машиностроене
Насищане на табла
Насищане на табла
Транспортна индустрия
Транспортна индустрия
Строителство
Строителство
Поддръжка
Поддръжка
Изпратете запитване!

Ще се свържем за консултация и индивидуална оферта.

Пишете ни
Онлайн магазин Онлайн магазин mobile
loading...