Конектори за хранително-вкусовата промишленост

Допълнителна информация

Със серията Han® F + B, HARTING създаде гама от конектори, които са специално разработени за нуждите на хранително-вкусовата промишленост. Гладките повърхности затрудняват натрупването на бактерии, а държачите, основите и уплътненията са здрави и предпазват вътрешните контакти от вода под налягане и агресивните почистващи препарати.

Хигиената и безопасността са особено важни при преработката на храни. Машините и оборудването трябва да бъдат проектирани така, че да се почистват лесно и да се избягват натрупвания на мръсотии. Правилните конектори помагат на оборудването да отговори на тези изисквания. Конекторите, повърхностите и уплътненията на специалните конектори Han® F + B са проектирани по начин, който предотвратява залепването на частици мръсотия по тях и поради това затруднява натрупването на бактерии.

Пластмасовите държачи и основи от сериятя Han® F + B са водоустойчиви и устойчиви към специализирани почистващи препарати, които имат сертификат Ecolab и FDA 21.
Водната струя от почистващи уреди под високо налягане не може да проникне през държача/основата, когато конекторът е в затворено състояние.

Техническа информация

Каталози и брошури

Имате нужда от консултация?

Свържете се с нас

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X