За компанията

ЕPLAN Software and Service GmbH & Co.KG е базирана в Монхайм ам Рейн близо до Дюселдорф, Германия. С над 25,000 клиента и над 80,000 лиценза продадени по цял свят, компанията си е извоювала лидерската позиция на световният пазар на електротехнически CAD/CAE софтуер. Фирмата отстоява позициите си повече от 20 години, в течение на които са отворени над 50 търговски, тренинг и консултантски центъра по цял свят. Продуктите са се утвърдили като стандарт в областта на електропроектирането и автоматизацията.

EPLAN - преобръща виждането за електропроектирането

Платформата на EPLAN гарантира плавният и безпроблемен обмен на данни между отделните приложения включени в нея. Те рабоят с една обща база данни. Дублирането на данни е невъзможно. Идеята на работа е аналогична за всяко приложение.

Основни характеристики:

✔лесен за възприемане интефейс
✔графичен редактор (за чертане на схеми, fluid plans, process loop diagrams)
✔дефиниране на права на потребителите
✔бърз преглед на документация
✔online/offline превод на проекти на различни езици
✔следене на ревизии на проект

Накратко – EPLAN е продуктът, който ще преобърне виждането ви за електропроектирането.

Продукти на EPLAN

Техническа информация

Каталози и брошури

Партньори на EPLAN

Logo

Сигурността на фирмата се гарантира от факта че тя е част от една от най големите финансови групи в Германия -Friedhelm Loh Group.

Logo

Ритал е най големият член на Friedhelm Loh Group и е световен лидер в производството на електрически и комуникационни табла и шкафове. Пълната продуктова гама включва системи за климатизация на табла, шинни системи за електроразпределение, табла за външен монтаж, аксесоари за комуникационната индустрия и интерактивни терминали.

Logo

Като Microsoft Gold Certified Partner ние сме задължени да съобразяваме всички наши продукти с последните технологии представени от Microsoft.

Logo

SAP, най-големият в света разработчик на ERP софтуер, предоставя на фирми с различни размери бизнес решения за обмяна на информация.

Logo

HARTING Technology Group е специализирана в областта на електрически, електронни и оптични връзки, пренос на данни и изграждане на мрежи. Сдружението използва своите умения за разработване на индивидуални решения и продукти, както за пренос на енергия така и за пренос на данни, включително за машиностроенето, транспорта, инсталации за вятърна и слънчева енергия, автоматизацията и далекосъобщителните инсталации.

Logo

Историята на STEINHAUER Elektromaschinen AG започва през далечната 1920. Създадено под формата на занаятчийско предприятие от среден клас , занимаващо се с електро и механичен инженерин. Купена от семейството Nagel в началото на 80-те, днес STENHAUER Elektromaschinen AG е семейна фирма от среден размер. През 1999 г. се реализира най-амбициозният проект на компанията до сега : фокусиране на дейността на фирмата върху изработването на технологии за автоматизация обработката на електрически табла.Сега STEINHAUER е водещ производител на автоматизирани решения в този сектор. Специални работни инструменти и машини за обработка на ламарина и проводници, са част от решенията , които STEINHAUER предлага.

Референции за EPLAN

 • Специалистите от „СМС-С“ ЕООД са с отлични впечатления от компетенцията, коректността и високия професионализъм, с който се характеризира дейността на RITTBUL Ltd.

  На всички въпроси, отправени в процеса на въвеждане на продукта E-plan сме получавали навременни и точни отговори и консултации, което ни позволи в кратки срокове да овладеем предложения ни програмен продукт.

 • Старт Инженеринг АД клон Бургас използва E-plan в своята дейност от 2007 г. При внедряването на продукта четирима специалисти от фирмата преминаха обучение, организирано от РИТБУЛ в офиса ни в Бургас.

  Всички новопостъпили млади специалисти преминават задължително вътрешно обучение за работа с програмния продукт. Така за няколко години E-plan се превърна от „екзотично“ средство за проектиране в стандарт за проектиране в Старт Инженеринг АД клон Бургас.

 • От три години стандартът за проектна документация по част Електро и Автоматизация е E-plan. Всички проекти, които се изготвят във фирмата и от външни проектантски организации са съгласно разработения и утвърден вътрешнозаводски стандарт. Всички лицензи за E-plan Professional и E-plan PPE са закупени от Рутбул  – официален партньор на E-plan за България.

  Ние държим всички проектантски организации от България и чужбина, работещи с нас, да разполагат с необходимите легални лицензи.

 • Вече повече от две години в Телелинк активно се използва специализирания софтуер за CAD/CAE проектиране E-plan, закупен от Ритбул – официален партньор на E-plan за България.

  Използването на този софтуер не само скъси драстично сроковете за реализация на нашите проекти, н осе отрази сериозно на качеството на проектите ни. Благодарение на възможностите за персонализиране на продукта миграцията към него беше лесна и безпроблемна.

 • Опитът ни с E-plan Electric P8 показва, че това е надежден софтуер, носещ ценна полза при проектирането и изготвянето на документация на електрически уредби.

  Използването на E-plan Electric P8 доведе до снижаване на времето и разходите по проектирането, като в същото време повиши качеството на техническата документация изработвана от „Елиа“ АД.

  „Ритбул“ ООД се показа като надежден и лоялен партньор в процеса по въвеждане на E-plan Electric P8 в “Елиа“ АД.

Актуално

Новини за Eplan

Новини

Дигиталната трансформация на инженеринга продължава да напредва с бързи темпове....

Новини

Подразделението за автоматизация на Omexom Smart Technologies използва платформата Eplan...

Новини

На фона на засилена конкуренция, през последните години станахме свидетели...

Видео материали

Приложения на EPLAN

Специално за потребителите на EPLAN създаваме полезни видео уроци, свързвани с използването на платформата. Материалите са безплатни и включват насоки на български.
Eplan - ProPanel Front Door Device Placement
Eplan - Етапи за работа с Fiels Sys
Eplan - PLC - Автоматично генериране на схеми
Eplan - ProPanel - Дефиниране на обекти в Layout Space и подготовка на табло за монтаж
Eplan - ProPanel Object Lenght Adjustments
Eplan - ProPanel полагане на апаратура в табло
Eplan - Cogineer - Project Builder
Eplan - Connection Numbering
Eplan - Terminal Strip Navigator
Eplan - Interruption Points
Eplan - Design Process
Eplan - Proejct Creation
Eplan - Macro Test
Eplan - Work Schemes
Eplan - Macros Creation
Mounting Surface to Eplan 3D Objects
Проектни групи за работа с няколко проекта
Създаване на дигитален близнак, стъпка 1
Функционално-ориентирано чертане
EPLAN Pro Panel Professional and Perforex BC 1007 HS

Имате нужда от консултация?

Свържете се с нас

 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X