Eplan PrePlanning

EPLAN Preplanning е CAE софтуерно решение подпомагащо процеса на предварително планиране на машини и съоръжения. Поддържа както графичен така и обектно ориентиран подход към проекта. И в двата случая данните се прехвърлят безпроблемно към детайлното проектиране.

С EPLAN Preplanning може да осъществите планирането на идейно ниво. В последствие данните от това планиране могат да бъдат използвани при изготвяне на работните проекти – схемите могат да бъдат реализирани детайлно в платформата EPLAN ползвайки предварително дефинираните означения на съоръженията.

EPLAN Preplanning Ви позволява да записвате инженерни данни в началото на процеса на предварително планиране. Тези данни могат да включват сензори и изпълнителни механизми  за инсталационна система, машина или сграда. Можете да импортирате данни от външни таблични източници, както и да въведете изгледи на системата или машината и графични диаграми за процеси и оборудване. Това ви позволява бързо да генерирате първоначални информационни списъци или спецификации за закупуване на материали. Можете, също така, да получите достъп до данните, обединени в EPLAN Preplanning, за да ги  използвате в следващите фази на планирането.

Интегрирането на данните от предварителното планиране при изготвянето на работните проекти осигурява постоянно и значително намаляване на разходите, както и повишаване на качеството.

EPLAN Preplanning обединява важни данни като сензори и изпълнително механизми  за инсталационна система, машина или сграда.

Имате нужда от консултация?

Свържете се с нас

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X