WAGO

Защо ни е нужен комуникационен модул на захранване и какви предимства ни дава?

По начало сме свикнали захранванията 12, 24 или 48 V да бъдат „черна кутия“, на която от единия край се подава стандартно мрежово захранване, а от другия са вързани устройствата за автоматизация, комуникация или така наречените „умни“ устройства. Често пъти не се замисляме върху това какво реално получаваме на изхода; какво може да причини едно некачествено захранване; защо имаме авария – в повечето случаи проблемът е точно в захранването.

Цената на захранването също е много неглижирана, но се оказва, че в определени ситуации „евтиното излиза многократно по-скъпо“, особено когато трябва да изпратим високо квалифициран служител на място, за да констатира „проблем в захранването“.

Дигитализацията и необходимостта от оптимизиране на разходите, налагат вече използването на „умни“ ефективни захранвания, готови да ни информират дистанционно за своето състояние. Необходимостта от комуникация на толкова ниско ниво става незаменима и при ситуациите на пред аварийна работа, както и от изискванията за мониторинг при Индустрия 4.0, търпяща сериозно развитие в последно време.

Неслучайно WAGOPro 2 захранванията помещават и функцията на електроненпредпазител с изключително бързодействие и гъвкавост по отношение настройката на тока на сработване. Вградената възможност за проследяване тенденцията на тока и напрежението според историята, пък ни помага в детекцията на предаварийни процеси. RTU Modbus комуникационният модул ни позволява отдалечен мониторинг и алармиране на процеси с несвойствен характер.

Wago се радва да ви представи едно съвременно решение и ново попълнение в смейството на професионалните захранвания, а именно опционален комуникационен модул по най-разпространения протокол Modbus.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви консултираме при избора на продуктите на WAGO и да Ви дадем най-добрите цени!

Пишете ни на office@rittbul.bg

Интердисциплинарното проектиране вече е по-лесно и по-ясно отвсякога с платформата EPLAN 2022

Черен Петък в rittbul.bg!

За шумни производствени обекти Compro осигурява надеждна звукова сигнализация чрез акустични сигнални устройства Chiasso Voice & Sound

Heitec разработи и произведе напълно окомплектован невростимулатор със здрава и удобна конструкция

Ритбул: Решения на WAGO са използвани в системата за сградна автоматизация на The Squaire – лежащия небостъргач във Франкфурт

Инструкции за преминаване към EPLAN 2022

Раздвижените плоски клещи TwinGrip на Knipex са първият инструмент, съчетаващ челно и странично захващане

Бързо и лесно координиране и съгласуване на проекти за контролни шкафове с EPLAN eVIEW Free AR и дигитален двойник

Петък /22.10.2021 год./ офисите на Ритбул ЕООД в София и Пловдив няма да работят с клиенти.

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Интердисциплинарното проектиране вече е по-лесно и по-ясно отвсякога с платформата EPLAN 2022

Новата платформа EPLAN 2022 вече е тук. С нея Eplan...
Към статията

Черен Петък в rittbul.bg!

В периода от 26-ти до 28-ми Ноември (Петък, Събота, Неделя),...
Към статията

За шумни производствени обекти Compro осигурява надеждна звукова сигнализация чрез акустични сигнални устройства Chiasso Voice & Sound

Акустичните сигнални устройства са предназначени да привличат човешкото внимание към...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X