Westermo

Westermo с нова серия управляеми Ethernet комутатори Redfox-5728 за автоматизация на подстанции

KEMA е световно призната и акредитирана независима лаборатория за тестване и инспекция на продукти, услуги и оборудване на производители и компании от енергийния сектор. „Златният“ сертификат на KEMA е от най-висока категория, издава се, когато всички тестове са проведени успешно в съответствие с действащите стандарти, спецификациите и техническата документация и е извършена визуална проверка.

Сертифицираният с KEMA Gold управляем Ethernet комутатор Redfox-5728 на Westermo има за задача да осигури устойчиви комуникационни мрежи за пренос на данни в най-сложните приложения за автоматизация на подстанции. Гарантираната достъпност на мрежата и нулевата загуба на данни са от съществено значение за предотвратяване на смущения в операциите по разпределение на енергия. Комутаторът RedFox-5728 отговаря на тези изисквания, като осигурява най-надеждните мрежи в екстремните условия на подстанциите.

RedFox-5728 е в състояние да издържи и на най-тежките условия на околната среда, включително високите нива на електромагнитни смущения, предизвикани от превключване на товара, токови удари от мълнии и екстремни температури на околната среда. Стандартите IEC 61850-3 и IEEE 1613 определят изискванията и нивата на тестване на мрежовите устройства в такива приложения. RedFox-5728 напълно съответства или надвишава всички тестови показатели за клас 2, които не допускат загуба, дори на един масив данни по време на най-високите нива на електромагнитни смущения. Комутаторът също така е получил „златен“ KEMA сертификат от направените типови изпитания, гарантиращ нулев престой вследствие от прекъсване на комуникацията, закъснения или грешки.

Отличното качество на конструкцията, използването на компоненти от индустриален клас и обширните вътрешни тестове осигуряват постигането на най-доброто за този клас средно време между отказите (MTBF) и удължен експлоатационен живот. RedFox-5728 е проектиран да работи ефективно с един или два входа за захранване, с двойно вътрешно захранване, напълно изолирани един от друг, както и всички други компоненти интерфейси. По този начин се предотвратяват престоите в случай на повреда. Комутаторът има 28 порта. Подходящ е за монтаж върху 19”ракове и има всички контактни гнезда, разположени отпред за лесен достъп, както и редица различни конфигурации на портовете, настройвани с помощта на SFP приемо-предаватели.

Устойчивото функциониране на подстанциите изисква както хардуер с висока здравина, така и надежден софтуер. Конфигураторът RedFox-5728, който се предлага както с функционалност от слой 2, така и от слой 3, работи на базата на операционна система от следващото поколение WeOS , която осигурява непрекъсната работа и поддръжка за разширяващия се спектър от протоколи и функции. Неговото интуитивно настройване и конфигуриране осигуряват лесна и рентабилна инсталация и премахват необходимостта от специализирана IT поддръжка или обучение. Предлага се с богат набор от инструменти за киберсигурност, които осигуряват надеждна защита на устройствата от все по-сложните кибератаки.

„Подстанциите предоставят едни от най-неблагоприятните условия за мрежови технологии, а техните приложения за автоматизация изискват и най-високите нива на надеждност на мрежата“, коментира Хенрик Йерегор, старши продуктов мениджър във Westermo. „RedFox-5728 не само отговаря, но надхвърля изискванията за тези приложения, като помага да се осигури спокойствие на операторите. С RedFox-5728 надеждността на комуникационните мрежи за данни в подстанции е извън всякакво съмнение“, категоричен е той.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Westermo в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Westermo и да Ви дадем най-добрите цени!

Научавайте първи за най-новото и най-интересното от програмата на Академия Ритбул в новия раздел на сайта

Измервателните уреди на Testboy покриват и най-строгите приложни изисквания в автомобилния сектор

Базирана на AdvancedTCA системна платформа на Heitec е предназначена за мобилни телекомуникационни мрежи

Научете повече за автоматизираните системи на Rittal и софтуерната услуга Eplan на онлайн събитието Rittal & Rittbul Automation Day

Намалено работно време за 26-ти и 27-ми Август във връзка с предстояща ревизия в офисите на Ритбул ЕООД.

Мини редови клеми на Wago — предпочитан избор на инсталаторите за свързване на устройства

Eplan Data Portal е с обновен интерфейс, по-добри алгоритми и дава достъп до богат ресурс от данни

Регулируемият ключ Joker 6004 на Wera — универсален инструмент за завинтване със самонастройка, фиксация и тресчотка

Westermo с нова серия управляеми Ethernet комутатори Redfox-5728 за автоматизация на подстанции

Новите конектори Han L32 размер B на Harting спестяват 40% повече инсталационно пространство и спомагат за намаляване потреблението на ел.енергия

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Научавайте първи за най-новото и най-интересното от програмата на Академия Ритбул в новия раздел на сайта

Ритбул създаде нов раздел, който ще посвети на всички обучителни...
Към статията

Измервателните уреди на Testboy покриват и най-строгите приложни изисквания в автомобилния сектор

Немската компания Testboy предлага разнообразни измервателни уреди, сред които различни...
Към статията

Базирана на AdvancedTCA системна платформа на Heitec е предназначена за мобилни телекомуникационни мрежи

Компанията Heitec, доказан европейски производител, е създала високотехнологична системна платформа...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X