Westermo

Westermo с нова серия управляеми Ethernet комутатори Redfox-5728 за автоматизация на подстанции

KEMA е световно призната и акредитирана независима лаборатория за тестване и инспекция на продукти, услуги и оборудване на производители и компании от енергийния сектор. „Златният“ сертификат на KEMA е от най-висока категория, издава се, когато всички тестове са проведени успешно в съответствие с действащите стандарти, спецификациите и техническата документация и е извършена визуална проверка.

Сертифицираният с KEMA Gold управляем Ethernet комутатор Redfox-5728 на Westermo има за задача да осигури устойчиви комуникационни мрежи за пренос на данни в най-сложните приложения за автоматизация на подстанции. Гарантираната достъпност на мрежата и нулевата загуба на данни са от съществено значение за предотвратяване на смущения в операциите по разпределение на енергия. Комутаторът RedFox-5728 отговаря на тези изисквания, като осигурява най-надеждните мрежи в екстремните условия на подстанциите.

RedFox-5728 е в състояние да издържи и на най-тежките условия на околната среда, включително високите нива на електромагнитни смущения, предизвикани от превключване на товара, токови удари от мълнии и екстремни температури на околната среда. Стандартите IEC 61850-3 и IEEE 1613 определят изискванията и нивата на тестване на мрежовите устройства в такива приложения. RedFox-5728 напълно съответства или надвишава всички тестови показатели за клас 2, които не допускат загуба, дори на един масив данни по време на най-високите нива на електромагнитни смущения. Комутаторът също така е получил „златен“ KEMA сертификат от направените типови изпитания, гарантиращ нулев престой вследствие от прекъсване на комуникацията, закъснения или грешки.

Отличното качество на конструкцията, използването на компоненти от индустриален клас и обширните вътрешни тестове осигуряват постигането на най-доброто за този клас средно време между отказите (MTBF) и удължен експлоатационен живот. RedFox-5728 е проектиран да работи ефективно с един или два входа за захранване, с двойно вътрешно захранване, напълно изолирани един от друг, както и всички други компоненти интерфейси. По този начин се предотвратяват престоите в случай на повреда. Комутаторът има 28 порта. Подходящ е за монтаж върху 19”ракове и има всички контактни гнезда, разположени отпред за лесен достъп, както и редица различни конфигурации на портовете, настройвани с помощта на SFP приемо-предаватели.

Устойчивото функциониране на подстанциите изисква както хардуер с висока здравина, така и надежден софтуер. Конфигураторът RedFox-5728, който се предлага както с функционалност от слой 2, така и от слой 3, работи на базата на операционна система от следващото поколение WeOS , която осигурява непрекъсната работа и поддръжка за разширяващия се спектър от протоколи и функции. Неговото интуитивно настройване и конфигуриране осигуряват лесна и рентабилна инсталация и премахват необходимостта от специализирана IT поддръжка или обучение. Предлага се с богат набор от инструменти за киберсигурност, които осигуряват надеждна защита на устройствата от все по-сложните кибератаки.

„Подстанциите предоставят едни от най-неблагоприятните условия за мрежови технологии, а техните приложения за автоматизация изискват и най-високите нива на надеждност на мрежата“, коментира Хенрик Йерегор, старши продуктов мениджър във Westermo. „RedFox-5728 не само отговаря, но надхвърля изискванията за тези приложения, като помага да се осигури спокойствие на операторите. С RedFox-5728 надеждността на комуникационните мрежи за данни в подстанции е извън всякакво съмнение“, категоричен е той.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Westermo в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Westermo и да Ви дадем най-добрите цени!

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X