Westermo

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в гамата безжични решения Ibex за надеждно и сигурно прехвърляне на данни в рамките на железопътни приложения. Ibex-RT-330 и Ibex-RT-630 са компактни LTE рутери, разработени, за да отговорят на все по-голямото търсене на непрекъснато покритие във влаковете и да поддържат приложения като прехвърляне на данни между станциите, мониторинг и дистанционен достъп за поддръжка.

LTE рутерите на Westermo осигуряват надеждна, непрекъсната и високоскоростна комуникация за пренос на данни за дистанционен достъп в екстремни оперативни среди, свързвайки движещия се влак с контролния център за сигнализация чрез мобилна мрежа.

Ibex-RT-330 е мобилен LTE рутер, предлагащ широка честотна лента за поддръжка на множество приложения, като пренос на данни и дистанционен мониторинг. Ibex-RT-630 е мобилен LTE и WLAN рутер/шлюз, който се отличава с изключително висока производителност и надеждно резервиране на Интернет връзката, за да даде възможност за включване на хибридни инсталации влак-наземни съоръжения само с едно устройство. И двата рутера поддържат хардуерно разтоварена виртуална защитена мрежа VPN за висока производителност.

Високоскоростен мобилен интернет с LTE CAT-12 технология

Рутерите поддържат мобилната безжична технология LTE CAT-12, която осигурява свръхвисока скорост за пренос на данни и агрегиране на носещи честоти, за да обслужва и най-взискателните по отношение на честотната лента приложения в световен мащаб. Поддръжката на многолентова GNSS (Глобална навигационна сателитна система) позволява използването на множество честоти за изключително висока точност на позициониране и разгръщане в световен мащаб.

Рутерите са сертифицирани според изискванията на EN 50155 за автономни бордови приложения и са проектирани да издържат на неблагоприятните условия и изискванията на приложенията в железопътния транспорт, включително на постоянни вибрации, екстремни температури и влажност. Устройствата са със степен на защита IP66 срещу проникване на вода и прах и имат работен температурен диапазон от -40 °C до + 70 °C. Високоефективната изолация между всички интерфейси предпазва от пренапрежение и електрически разряди. Тези характеристики увеличават надеждността и удължават средното време между отказите.

Компактни размери и поддръжка на две SIM карти

Компактният дизайн позволява бърз и лесен монтаж в тесните пространства на влаковете, а конфигурацията и подмяната на уреда са улеснени чрез използване на паметта на SIM картата за конфигурационни параметри. Двойният слот за SIM карти позволява по-нататъшна оптимизация на производителността. Уникалният слот за SIM карта прави изключително лесно използването й в полеви условия.

Продуктовата гама Ibex, която включва безжични точки за достъп, мрежови клиенти и свързващи канали, е разработена за железопътни приложения, като системи влак-земя, безжични връзки между вагоните, WLAN решения за обществен бордови Wi-Fi, дистанционен достъп и позициониране на превозното средство. Заедно с обширната гама от Ethernet устройства на Westermo това е най-пълното портфолио в света за пренос на данни в железопътния транспорт.

Освен в железопътния транспорт продуктите са изключително подходящи за внедряване в приложения с тежки експлоатационни условия и климатична среда, като системи за управление на трафика и автоматизация в миннодобивната промишленост, в морския транспорт и в промишлеността.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Westermo в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти Westermo и да ви дадем най-добрите цени!

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X