HEITEC

Универсално секционно решение на Heitec за контролни табла в железопътни системи

Heitec разработи в тясно сътрудничество със свой клиент – компания за доставка на електроника за железопътния транспорт, корпусно и системно решение с универсално приложение във влакови композиции. Благодарение на своя модулен дизайн, решението може да бъде гъвкаво адаптирано към всеки тип приложение и позволява персонализирана конфигурация.

За да се осигури възможно най-гъвкавата система за приложението, е взето решение за комбиниране на универсалната модулна система HeiPac Vario със специфични специални компоненти. По отношение на ширината, клиентът целенасочено избира версията 40HP на секционната система, за да даде възможност за инсталиране на два модула един до друг в 19” контролно табло. Това означава, че Heitec проектира специално 19-инчов комплект за свързване, който е разработен за модула, което позволява монтирането на две системи непосредствено една до друга. Възможно е да се инсталира и само един модул 40HP в 19” табло. Специално разработеният за тази цел 19-инчов комплект адаптери осигурява лесната инсталация на модула в таблото. Модулът се предлага и за монтаж на стена.

Компанията Heitec е разработила направляваща шина, която съответства на секционния модул, върху който са разположени 4.4” задвижващи модули и системен панел CPCI Hybrid. В допълнение към двата PSU слота, системният панел има също CPCI, серийни CPCI и конвенционални PCI слотове, което отново демонстрира гъвкавостта на системата.

За съответните железопътни и индустриални приложения вътрешните разширения могат да варират значително, което означава, че е възможно и количеството генерирана топлина да бъде различно. За се осигури гъвкава реакция, модулът е оборудван с опционален вентилаторен комплект с различна производителност, който запазва оптималните си функционални параметри в температурния интервал от -20 °C до + 70 °C в зависимост от конфигурацията на устройството.

За тази компактна и многофункционална система е предложена персонализирана логистична концепция, която позволява на клиента да се възползва оптимално от гъвкавостта на системата. По желание на клиента доставеният продукт е адаптиран към специфичните изисквания, което го улеснява при извършване на необходимата крайна конфигурация.

Технически специфики на универсалното секционно решение на Heitec:

  • Модул HeiPac в комбинация със специфични за клиента компоненти;
  • Системен панел CPCI Hybrid (PSU, CPCI, серийни CPCI и конвенционални PCI слотове, използвани с адаптерния комплект);
  • Размери Д x Ш x В: 240 mm x 40HP x 4U;
  • Опционален вентилаторен комплект с два вентилатора в персонализирана конфигурация в зависимост от необходимата производителност (температурен диапазон от -20 °C до + 70 °C);
  • Опционален 19“ комплект за свързване;
  • Опционален 19“ адаптерен комплект.

Heitec осигурява на клиентите си икономично системно решение за различни приложения. Компактните модули дават възможност за специфични опции за разширения. Гъвкавата система с вентилатори с различна производителност осигурява оптимално охлаждане в зависимост от конкретната конфигурация на устройството. Интегрираният върху системния панел интерфейс за управление съответства с изискванията на клиента. Решението предлага различни опции за монтаж, а логистичната концепция е специално разработена за всеки клиент, като доставката има различен обхват.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Heitec в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти Heitec и да ви дадем най-добрите цени!

ETI предлага висококачествена база данни на продукти в съответствие с новия стандарт за данни на EPLAN

Годишна инвентаризация

По-голямо резервиране и контрол на отдалечени помпени станции с доказаните решения на Westermo

Цялостна система за управление на електропреносна линия HVDC на Heitec осигурява висока производителност и ефективност

Решенията на Eplan разкриват революционни възможности за ефективна дистанционна работа

Облачният софтуер Eplan eView бе отличен с почетния приз „Automation Award“ 2020

Електроразпределителните табла и шкафове Solid GSX на ETI гарантират бързина, лекота и гъвкавост при конфигурирането

Конекторните модули Winsta на Wago определят темпото на строителния обект

Екранираните модули Han-Modular на Harting посрещат предизвикателствата за надежден пренос на електроенергия, данни и сигнали

Още едно ново попълнение в гамата безжични рутери  Ibex:  WLAN аксес поинт RT-280

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

ETI предлага висококачествена база данни на продукти в съответствие с новия стандарт за данни на EPLAN

Когато таблата за управление се проектират в 3D, проводниците се...
Към статията

Годишна инвентаризация

Уважаеми клиенти и партньори , Искаме да използваме възможността, за...
Към статията

По-голямо резервиране и контрол на отдалечени помпени станции с доказаните решения на Westermo

Критичните системи, например тези в пречиствателни станции, изискват сигурни и...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X