HEITEC

Универсално секционно решение на Heitec за контролни табла в железопътни системи

Heitec разработи в тясно сътрудничество със свой клиент – компания за доставка на електроника за железопътния транспорт, корпусно и системно решение с универсално приложение във влакови композиции. Благодарение на своя модулен дизайн, решението може да бъде гъвкаво адаптирано към всеки тип приложение и позволява персонализирана конфигурация.

За да се осигури възможно най-гъвкавата система за приложението, е взето решение за комбиниране на универсалната модулна система HeiPac Vario със специфични специални компоненти. По отношение на ширината, клиентът целенасочено избира версията 40HP на секционната система, за да даде възможност за инсталиране на два модула един до друг в 19” контролно табло. Това означава, че Heitec проектира специално 19-инчов комплект за свързване, който е разработен за модула, което позволява монтирането на две системи непосредствено една до друга. Възможно е да се инсталира и само един модул 40HP в 19” табло. Специално разработеният за тази цел 19-инчов комплект адаптери осигурява лесната инсталация на модула в таблото. Модулът се предлага и за монтаж на стена.

Компанията Heitec е разработила направляваща шина, която съответства на секционния модул, върху който са разположени 4.4” задвижващи модули и системен панел CPCI Hybrid. В допълнение към двата PSU слота, системният панел има също CPCI, серийни CPCI и конвенционални PCI слотове, което отново демонстрира гъвкавостта на системата.

За съответните железопътни и индустриални приложения вътрешните разширения могат да варират значително, което означава, че е възможно и количеството генерирана топлина да бъде различно. За се осигури гъвкава реакция, модулът е оборудван с опционален вентилаторен комплект с различна производителност, който запазва оптималните си функционални параметри в температурния интервал от -20 °C до + 70 °C в зависимост от конфигурацията на устройството.

За тази компактна и многофункционална система е предложена персонализирана логистична концепция, която позволява на клиента да се възползва оптимално от гъвкавостта на системата. По желание на клиента доставеният продукт е адаптиран към специфичните изисквания, което го улеснява при извършване на необходимата крайна конфигурация.

Технически специфики на универсалното секционно решение на Heitec:

  • Модул HeiPac в комбинация със специфични за клиента компоненти;
  • Системен панел CPCI Hybrid (PSU, CPCI, серийни CPCI и конвенционални PCI слотове, използвани с адаптерния комплект);
  • Размери Д x Ш x В: 240 mm x 40HP x 4U;
  • Опционален вентилаторен комплект с два вентилатора в персонализирана конфигурация в зависимост от необходимата производителност (температурен диапазон от -20 °C до + 70 °C);
  • Опционален 19“ комплект за свързване;
  • Опционален 19“ адаптерен комплект.

Heitec осигурява на клиентите си икономично системно решение за различни приложения. Компактните модули дават възможност за специфични опции за разширения. Гъвкавата система с вентилатори с различна производителност осигурява оптимално охлаждане в зависимост от конкретната конфигурация на устройството. Интегрираният върху системния панел интерфейс за управление съответства с изискванията на клиента. Решението предлага различни опции за монтаж, а логистичната концепция е специално разработена за всеки клиент, като доставката има различен обхват.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Heitec в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти Heitec и да ви дадем най-добрите цени!

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X