HEITEC

Универсално секционно решение на Heitec за контролни табла в железопътни системи

Heitec разработи в тясно сътрудничество със свой клиент – компания за доставка на електроника за железопътния транспорт, корпусно и системно решение с универсално приложение във влакови композиции. Благодарение на своя модулен дизайн, решението може да бъде гъвкаво адаптирано към всеки тип приложение и позволява персонализирана конфигурация.

За да се осигури възможно най-гъвкавата система за приложението, е взето решение за комбиниране на универсалната модулна система HeiPac Vario със специфични специални компоненти. По отношение на ширината, клиентът целенасочено избира версията 40HP на секционната система, за да даде възможност за инсталиране на два модула един до друг в 19” контролно табло. Това означава, че Heitec проектира специално 19-инчов комплект за свързване, който е разработен за модула, което позволява монтирането на две системи непосредствено една до друга. Възможно е да се инсталира и само един модул 40HP в 19” табло. Специално разработеният за тази цел 19-инчов комплект адаптери осигурява лесната инсталация на модула в таблото. Модулът се предлага и за монтаж на стена.

Компанията Heitec е разработила направляваща шина, която съответства на секционния модул, върху който са разположени 4.4” задвижващи модули и системен панел CPCI Hybrid. В допълнение към двата PSU слота, системният панел има също CPCI, серийни CPCI и конвенционални PCI слотове, което отново демонстрира гъвкавостта на системата.

За съответните железопътни и индустриални приложения вътрешните разширения могат да варират значително, което означава, че е възможно и количеството генерирана топлина да бъде различно. За се осигури гъвкава реакция, модулът е оборудван с опционален вентилаторен комплект с различна производителност, който запазва оптималните си функционални параметри в температурния интервал от -20 °C до + 70 °C в зависимост от конфигурацията на устройството.

За тази компактна и многофункционална система е предложена персонализирана логистична концепция, която позволява на клиента да се възползва оптимално от гъвкавостта на системата. По желание на клиента доставеният продукт е адаптиран към специфичните изисквания, което го улеснява при извършване на необходимата крайна конфигурация.

Технически специфики на универсалното секционно решение на Heitec:

  • Модул HeiPac в комбинация със специфични за клиента компоненти;
  • Системен панел CPCI Hybrid (PSU, CPCI, серийни CPCI и конвенционални PCI слотове, използвани с адаптерния комплект);
  • Размери Д x Ш x В: 240 mm x 40HP x 4U;
  • Опционален вентилаторен комплект с два вентилатора в персонализирана конфигурация в зависимост от необходимата производителност (температурен диапазон от -20 °C до + 70 °C);
  • Опционален 19“ комплект за свързване;
  • Опционален 19“ адаптерен комплект.

Heitec осигурява на клиентите си икономично системно решение за различни приложения. Компактните модули дават възможност за специфични опции за разширения. Гъвкавата система с вентилатори с различна производителност осигурява оптимално охлаждане в зависимост от конкретната конфигурация на устройството. Интегрираният върху системния панел интерфейс за управление съответства с изискванията на клиента. Решението предлага различни опции за монтаж, а логистичната концепция е специално разработена за всеки клиент, като доставката има различен обхват.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Heitec в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти Heitec и да ви дадем най-добрите цени!

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X