HEITEC

Универсално секционно решение на Heitec за контролни табла в железопътни системи

Heitec разработи в тясно сътрудничество със свой клиент – компания за доставка на електроника за железопътния транспорт, корпусно и системно решение с универсално приложение във влакови композиции. Благодарение на своя модулен дизайн, решението може да бъде гъвкаво адаптирано към всеки тип приложение и позволява персонализирана конфигурация.

За да се осигури възможно най-гъвкавата система за приложението, е взето решение за комбиниране на универсалната модулна система HeiPac Vario със специфични специални компоненти. По отношение на ширината, клиентът целенасочено избира версията 40HP на секционната система, за да даде възможност за инсталиране на два модула един до друг в 19” контролно табло. Това означава, че Heitec проектира специално 19-инчов комплект за свързване, който е разработен за модула, което позволява монтирането на две системи непосредствено една до друга. Възможно е да се инсталира и само един модул 40HP в 19” табло. Специално разработеният за тази цел 19-инчов комплект адаптери осигурява лесната инсталация на модула в таблото. Модулът се предлага и за монтаж на стена.

Компанията Heitec е разработила направляваща шина, която съответства на секционния модул, върху който са разположени 4.4” задвижващи модули и системен панел CPCI Hybrid. В допълнение към двата PSU слота, системният панел има също CPCI, серийни CPCI и конвенционални PCI слотове, което отново демонстрира гъвкавостта на системата.

За съответните железопътни и индустриални приложения вътрешните разширения могат да варират значително, което означава, че е възможно и количеството генерирана топлина да бъде различно. За се осигури гъвкава реакция, модулът е оборудван с опционален вентилаторен комплект с различна производителност, който запазва оптималните си функционални параметри в температурния интервал от -20 °C до + 70 °C в зависимост от конфигурацията на устройството.

За тази компактна и многофункционална система е предложена персонализирана логистична концепция, която позволява на клиента да се възползва оптимално от гъвкавостта на системата. По желание на клиента доставеният продукт е адаптиран към специфичните изисквания, което го улеснява при извършване на необходимата крайна конфигурация.

Технически специфики на универсалното секционно решение на Heitec:

  • Модул HeiPac в комбинация със специфични за клиента компоненти;
  • Системен панел CPCI Hybrid (PSU, CPCI, серийни CPCI и конвенционални PCI слотове, използвани с адаптерния комплект);
  • Размери Д x Ш x В: 240 mm x 40HP x 4U;
  • Опционален вентилаторен комплект с два вентилатора в персонализирана конфигурация в зависимост от необходимата производителност (температурен диапазон от -20 °C до + 70 °C);
  • Опционален 19“ комплект за свързване;
  • Опционален 19“ адаптерен комплект.

Heitec осигурява на клиентите си икономично системно решение за различни приложения. Компактните модули дават възможност за специфични опции за разширения. Гъвкавата система с вентилатори с различна производителност осигурява оптимално охлаждане в зависимост от конкретната конфигурация на устройството. Интегрираният върху системния панел интерфейс за управление съответства с изискванията на клиента. Решението предлага различни опции за монтаж, а логистичната концепция е специално разработена за всеки клиент, като доставката има различен обхват.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Heitec в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти Heitec и да ви дадем най-добрите цени!

Интердисциплинарното проектиране вече е по-лесно и по-ясно отвсякога с платформата EPLAN 2022

Черен Петък в rittbul.bg!

За шумни производствени обекти Compro осигурява надеждна звукова сигнализация чрез акустични сигнални устройства Chiasso Voice & Sound

Heitec разработи и произведе напълно окомплектован невростимулатор със здрава и удобна конструкция

Ритбул: Решения на WAGO са използвани в системата за сградна автоматизация на The Squaire – лежащия небостъргач във Франкфурт

Инструкции за преминаване към EPLAN 2022

Раздвижените плоски клещи TwinGrip на Knipex са първият инструмент, съчетаващ челно и странично захващане

Бързо и лесно координиране и съгласуване на проекти за контролни шкафове с EPLAN eVIEW Free AR и дигитален двойник

Петък /22.10.2021 год./ офисите на Ритбул ЕООД в София и Пловдив няма да работят с клиенти.

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Интердисциплинарното проектиране вече е по-лесно и по-ясно отвсякога с платформата EPLAN 2022

Новата платформа EPLAN 2022 вече е тук. С нея Eplan...
Към статията

Черен Петък в rittbul.bg!

В периода от 26-ти до 28-ми Ноември (Петък, Събота, Неделя),...
Към статията

За шумни производствени обекти Compro осигурява надеждна звукова сигнализация чрез акустични сигнални устройства Chiasso Voice & Sound

Акустичните сигнални устройства са предназначени да привличат човешкото внимание към...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X