Eplan

За сигурно и безопасно споделяне на проекти в облачна среда с възможност за съвместно и гъвкаво проектиране – Eplan eManage

Дигиталната трансформация на инженеринга продължава да напредва с бързи темпове. Eplan представя нова услуга за съвместно проектиране Eplan eManage, като част от своите облачни услуги. Тя позволява на потребителите да качват проекти от Eplan платформата в облачна среда, да ги споделят и да работят съвместно върху тях в облака. Безплатната версия е на разположение на потребителите от средата на март, а разширената платена версия ще бъде налична през август 2021 г.

Иновативните облачни услуги и системите на платформата Eplan са все по-интегрирани. Като първа стъпка в тази насока от средата на март стартира новото софтуерно решение Eplan eManage Free. Този безплатен, базиран на облак софтуер позволява лесно качване на проекти от платформата Eplan и уеб-браузерите в защитената облачна среда ePulse. Платената версия на софтуера ще бъде на пазара през август и ще предлага разширена функционалност.

Потребителите на Eplan Electric P8 и Eplan Pro Panel могат лесно да качват своите проекти в облака и да ги прехвърлят обратно в платформата Eplan за по-нататъшна обработка.

Съвместно проектиране между производители, системни интегратори и оператори на машини

Eplan eManage улеснява качването, управлението и споделянето на проекти в облака. Тъй като днешната екосистема на индустриалната автоматизация се характеризира с медийна нееднородност при обработката и прехвърлянето на документацията, предимствата на тази система са многобройни. „Системите на платформата Eplan заедно с новата облачна услуга ще свържат производителите на контролна и комутационна апаратура с разработчиците на контролни панели, производителите на оригинално оборудване и системните интегратори, както и с операторите на машини и инсталации. Всички те могат да работят заедно по един общ проект, който чрез eManage ще бъде синхронизиран на платформата Eplan посредством проектиране с цикличен код“, поясниха българските специалисти.

Ясните права за достъп чрез разпределяне на роли осигуряват сигурност на данните и гъвкавост на достъпа до проектите. Потребителите на Eplan Electric P8 и Eplan Pro Panel вече се възползват от предимствата на тези интегрирани процеси, чрез които могат лесно да качват своите проекти в облака и да ги прехвърлят обратно в платформата Eplan за по-нататъшна обработка.

Директен трансфер на данни към Eplan eView

За да се публикуват проектните данни директно в Eplan eView е необходим само един клик. По този начин проектите могат да бъдат разглеждани и коментирани от всички страни, които имат отношение към тях. Това дава, също така, възможност и за дигитален преглед на междуфирмено ниво. Благодарение на централизираната и открита достъпност в облака, eManage дава на всички участници в проекта възможност за бързо търсене на конкретно съдържание.

Синхронизирани текущи данни

Чрез Eplan eManage проектът, създаден на платформата Eplan, се синхронизира с всички участници в процеса. Направените промени в него могат да се видят от всички участващи. Документацията на проекта е винаги актуална през целия жизнен цикъл на продукта, до сценариите за експлоатация и техническо обслужване.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Eplan в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Eplan и да Ви дадем най-добрите цени!

Интердисциплинарното проектиране вече е по-лесно и по-ясно отвсякога с платформата EPLAN 2022

Черен Петък в rittbul.bg!

За шумни производствени обекти Compro осигурява надеждна звукова сигнализация чрез акустични сигнални устройства Chiasso Voice & Sound

Heitec разработи и произведе напълно окомплектован невростимулатор със здрава и удобна конструкция

Ритбул: Решения на WAGO са използвани в системата за сградна автоматизация на The Squaire – лежащия небостъргач във Франкфурт

Инструкции за преминаване към EPLAN 2022

Раздвижените плоски клещи TwinGrip на Knipex са първият инструмент, съчетаващ челно и странично захващане

Бързо и лесно координиране и съгласуване на проекти за контролни шкафове с EPLAN eVIEW Free AR и дигитален двойник

Петък /22.10.2021 год./ офисите на Ритбул ЕООД в София и Пловдив няма да работят с клиенти.

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Интердисциплинарното проектиране вече е по-лесно и по-ясно отвсякога с платформата EPLAN 2022

Новата платформа EPLAN 2022 вече е тук. С нея Eplan...
Към статията

Черен Петък в rittbul.bg!

В периода от 26-ти до 28-ми Ноември (Петък, Събота, Неделя),...
Към статията

За шумни производствени обекти Compro осигурява надеждна звукова сигнализация чрез акустични сигнални устройства Chiasso Voice & Sound

Акустичните сигнални устройства са предназначени да привличат човешкото внимание към...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X