Eplan

За сигурно и безопасно споделяне на проекти в облачна среда с възможност за съвместно и гъвкаво проектиране – Eplan eManage

Дигиталната трансформация на инженеринга продължава да напредва с бързи темпове. Eplan представя нова услуга за съвместно проектиране Eplan eManage, като част от своите облачни услуги. Тя позволява на потребителите да качват проекти от Eplan платформата в облачна среда, да ги споделят и да работят съвместно върху тях в облака. Безплатната версия е на разположение на потребителите от средата на март, а разширената платена версия ще бъде налична през август 2021 г.

Иновативните облачни услуги и системите на платформата Eplan са все по-интегрирани. Като първа стъпка в тази насока от средата на март стартира новото софтуерно решение Eplan eManage Free. Този безплатен, базиран на облак софтуер позволява лесно качване на проекти от платформата Eplan и уеб-браузерите в защитената облачна среда ePulse. Платената версия на софтуера ще бъде на пазара през август и ще предлага разширена функционалност.

Потребителите на Eplan Electric P8 и Eplan Pro Panel могат лесно да качват своите проекти в облака и да ги прехвърлят обратно в платформата Eplan за по-нататъшна обработка.

Съвместно проектиране между производители, системни интегратори и оператори на машини

Eplan eManage улеснява качването, управлението и споделянето на проекти в облака. Тъй като днешната екосистема на индустриалната автоматизация се характеризира с медийна нееднородност при обработката и прехвърлянето на документацията, предимствата на тази система са многобройни. „Системите на платформата Eplan заедно с новата облачна услуга ще свържат производителите на контролна и комутационна апаратура с разработчиците на контролни панели, производителите на оригинално оборудване и системните интегратори, както и с операторите на машини и инсталации. Всички те могат да работят заедно по един общ проект, който чрез eManage ще бъде синхронизиран на платформата Eplan посредством проектиране с цикличен код“, поясниха българските специалисти.

Ясните права за достъп чрез разпределяне на роли осигуряват сигурност на данните и гъвкавост на достъпа до проектите. Потребителите на Eplan Electric P8 и Eplan Pro Panel вече се възползват от предимствата на тези интегрирани процеси, чрез които могат лесно да качват своите проекти в облака и да ги прехвърлят обратно в платформата Eplan за по-нататъшна обработка.

Директен трансфер на данни към Eplan eView

За да се публикуват проектните данни директно в Eplan eView е необходим само един клик. По този начин проектите могат да бъдат разглеждани и коментирани от всички страни, които имат отношение към тях. Това дава, също така, възможност и за дигитален преглед на междуфирмено ниво. Благодарение на централизираната и открита достъпност в облака, eManage дава на всички участници в проекта възможност за бързо търсене на конкретно съдържание.

Синхронизирани текущи данни

Чрез Eplan eManage проектът, създаден на платформата Eplan, се синхронизира с всички участници в процеса. Направените промени в него могат да се видят от всички участващи. Документацията на проекта е винаги актуална през целия жизнен цикъл на продукта, до сценариите за експлоатация и техническо обслужване.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Eplan в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Eplan и да Ви дадем най-добрите цени!

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X