COMPRO

Сигнални индустриални сирени Asserta от ComPro

Свързване на акустични и оптични сигнали чрез устройства Sounder-Beacon

Asserta

При съвременната сигнална технология един акустичен или оптичен сигнал не е достатъчен, когато трябва да се приложи в много области. Особено в случай на грешки в машините и съоръженията или като предупреждение за опасност, когато е необходимо бързо действие, класическата алармена сирена трябва да се комбинира с оптично сигнално устройство.

Нашият партньор Compro Electronic GmbH предлага многофункционален асортимент, които ви дава възможност да обедините различни методи за сигнализиране и сигнална технология в едно устройство и по този начин да изпратите едновременно оптичен и акустичен сигнал. Освен класическата алармена сирена ние от Ритбул предлагаме и различни специални устройства, подходящи за вътрешни и външни условия, които се използват в индустриалната среда, както и в жилищни или производствени зали.

Разбира се, не само можете да закупите комбинираните устройства на Compro, но и отделни компоненти, за да свържете сирена на клаксона или алармата със сигнални кули и други подобни компоненти според вашите идеи.

Открийте предимствата на висококачествените комбинирани устройства на Compro

Някои алармени сирени от нашия асортимент като серията Chiasso и Asserta са оценявани като комбинирани устройства в продължение на години, тъй като правят предупреждение в акустична и оптична форма. Често се използват за алармени системи или в промишлени сгради и съоръжения, те излъчват предупредителен тон, както и оптичен сигнал при задействане. Активирането на алармената сирена може да се осъществи безжично чрез детектор за движение или като функция на машината или съоръжението. Обикновено в този контекст се използват сирени от 110 dB, въпреки че нашият асортимент ви предлага голяма свобода по отношение на силата на сигнала. Освен това, можете да промените самия предупредителен тон с комбинираните устройства на Compro (от вихров звук до постоянен тон), за да използвате най-доброто звуково изискване за вашата жизнена или работна среда.

Като комбинирано устройство всяка алармена сирена ви осигурява подобно разнообразие и по отношение на оптичния сигнал. Тъй като ние предлагаме различни сигнални кули, вие се възползвате от различни цветове и дизайн за алармата. Освен това нашите сигнални устройства се предлагат в многобройни основни форми и по този начин лесно се инсталират.

С поглед към комбинираните устройства от тази категория, вие директно разберете в кой диапазон на напрежение ще се използва съответното сигнално устройство и кой клас на защита има. По този начин, в зависимост от модела, използването във външни съоръжения става възможно, за да се гарантира най-голяма сигурност дори при вятър и време.

Освен информацията на нашата уеб страница, нашият онлайн каталог може да бъде разгледан.

ComPro Catalogue

Тук можете да видите пълната гама продукти на Compro Electronic GmbH. Ако има някакви въпроси, екипът ни в Ритбул ще Ви помогне да изберете идеална аларма-сирена и други аксесоари за индивидуална технология за сигурност.

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X