WAGO

Ритбул представя: Всички нововъведения от Wago

Нов безжичен Ethernet – Gateway с Bluetooth

Безжичният пренос на данни се налага все повече и повече. Благодарение на това, в много случаи полагането на кабели става излишно, а инсталирането на съответната мрежа се извършва бързо. Новият безжичен Ethernet-Gateway 758-918 на WAGO е идеален за безжично предаване на данни и намира приложение в машиностроенето и производството на комплексно промишлено оборудване. ВИЖ повече тук

РИТБУЛ представя първата в света клема WAGO за печатен монтаж (PCB) с лост

Експертът в свързващите технологии WAGO разшири своята Plugable MULTI CONNECTION SYSTEM (MCS) с нова фамилия конектори с размери до 25 mm². Подобно на първите конектори за високопроизводителни печатни платки, модулът MCS MAXI 16 на WAGO разполага с лостове и позволява бързо, лесно и безинструментно свързване на проводниците.

Подобрение: още по-голяма производителност на контролера PFC200

Подобряването на производителността се дължи на нов хардуер: процесор с по-висока честота и повече памет. Освен това стандартизираният протокол MQTT осигурява безпроблемна връзка с уеб и облачните услуги. Обновяването на хардуера е придружено с нова версия на софтуера e! COCKPIT (версия 1.4) за по-голямо удобство в инженерството.

WAGO-I/O-SYSTEM 750 XTR: дванадесет нови екстремни възможности

WAGO разширява портфолиото си XTR, с 12 нови I/O модула. XTR означава: Extreme (екстремно). Това е I/O-платформата на WAGO за екстремни условия, които работят при условия на извънредно високи температури и вибрации, както и са устойчиви на импулсни напрежения и електромагнитни смущения. Тези нови модули XTR се използват предимно в контролните и разпределителни табла за външни приложения, мобилни системи (като кораби и влакове), както и в секторите за възобновяема енергия. ВИЖ повече ту

От полево ниво до облака. Нов WAGO контрол на данните за Cloud

Всичко от един източник: в допълнение към контролерите за IoT, PFC100 и PFC200, WAGO разширява цифровото си портфолиото с нова възможност за управление на данни в облака. Това разширение позволява на WAGO да предложи решение, което свързва елементи от реалния и цифровия свят. Децентрализирано събиране на данни и предоставянето на данни, от полево ниво до Cloud, както и кръстосан достъп до текущи данни, го правят безценен инструмент.

Портал за свързване на WAGO: трансфер на данни, но лесно!

Поради бързия напредък на четвъртата индустриалната революция, расте и нуждата от по-бърза комуникация и лесни методи за прехвърляне на големи обеми данни. Новият WAGO портал за комуникация е разработен, за да отговори на тези нужди, като същевременно с това предлага високопроизводителна инфраструктура за Industry 4.0.

Промишлени комутатори (суичове): много повече мощност с PoE+

В рамките на мрежите за автоматизация – особено сложните – всеки кабел, който може да бъде елиминиран, намалява усилията за окабеляване, за да се спестят пространство, труд и разходи за материали. Точно това могат да направят новите комутатори Power-over-Ethernet на WAGO за всякакви по размер и тип мрежи.

Контролерите WAGO IoT вече със сертификат Microsoft Azure

Контролерите на WAGO PFC100 и PFC200 IoT вече са сертифицирани от Microsoft Azure. Това удостоверение гарантира на потребителите, че системите работят оптимално с Azure Cloud, което позволява проектите за IoT да бъдат лесно и сигурно изпълнени.

Надеждни релейни модули за индустриални и железопътни приложения

Поради тежките условия на експлоатация, които са често срещани в много промишлени и железопътни приложения, релетата трябва да са особено устойчиви. Широката гама от нови модули релета за захранване от серия 2042 на WAGO е идеално подходяща за тези видове приложения. Релетата са просто пъхнати в носещи клемни блокове на системата TOPJOB® S за лесен, безопасен и бърз монтаж.

Контакти „шуко“ за контролните табла с раклонителни входни клеми – максимална гъвкавост, минимално време за инсталиране

Наличието на контакти „шуко“ в контролните табла опростяват пускането в експлоатация на устройставата. Вградената двойна клема с Push-in CAGE CLAMP® позволява лесно и бързо окабеляване във видимата зона, както и свързването на няколко контакта едновременно. Цветните входни клеми, с ясно различими потенциали, свеждат до минимум риска от грешки в свързването. Двойните контакти „шуко„ остават в миналото – това спестява място в склада и осигурява по-голяма гъвкавост при проектирането на контролното табло. Захранването – което се изисква за зареждане на батерии, свързване на светлинни източници или работа с лаптопи и принтери – е налично бързо и безопасно. Контактите се произвеждат в три цвята: сив (стандартен), червен (за UPS) и жълт (постоянно под напрежение).

Източник: Wago

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИТЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА НАШИЯ САЙТ: www.rittbul.bg
ИЛИ КАТО СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС
:
office@rittbul.bg
02/ 439 78 45

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X