WAGO

Ритбул представя: Всички нововъведения от Wago

Нов безжичен Ethernet – Gateway с Bluetooth

Безжичният пренос на данни се налага все повече и повече. Благодарение на това, в много случаи полагането на кабели става излишно, а инсталирането на съответната мрежа се извършва бързо. Новият безжичен Ethernet-Gateway 758-918 на WAGO е идеален за безжично предаване на данни и намира приложение в машиностроенето и производството на комплексно промишлено оборудване. ВИЖ повече тук

РИТБУЛ представя първата в света клема WAGO за печатен монтаж (PCB) с лост

Експертът в свързващите технологии WAGO разшири своята Plugable MULTI CONNECTION SYSTEM (MCS) с нова фамилия конектори с размери до 25 mm². Подобно на първите конектори за високопроизводителни печатни платки, модулът MCS MAXI 16 на WAGO разполага с лостове и позволява бързо, лесно и безинструментно свързване на проводниците.

Подобрение: още по-голяма производителност на контролера PFC200

Подобряването на производителността се дължи на нов хардуер: процесор с по-висока честота и повече памет. Освен това стандартизираният протокол MQTT осигурява безпроблемна връзка с уеб и облачните услуги. Обновяването на хардуера е придружено с нова версия на софтуера e! COCKPIT (версия 1.4) за по-голямо удобство в инженерството.

WAGO-I/O-SYSTEM 750 XTR: дванадесет нови екстремни възможности

WAGO разширява портфолиото си XTR, с 12 нови I/O модула. XTR означава: Extreme (екстремно). Това е I/O-платформата на WAGO за екстремни условия, които работят при условия на извънредно високи температури и вибрации, както и са устойчиви на импулсни напрежения и електромагнитни смущения. Тези нови модули XTR се използват предимно в контролните и разпределителни табла за външни приложения, мобилни системи (като кораби и влакове), както и в секторите за възобновяема енергия. ВИЖ повече ту

От полево ниво до облака. Нов WAGO контрол на данните за Cloud

Всичко от един източник: в допълнение към контролерите за IoT, PFC100 и PFC200, WAGO разширява цифровото си портфолиото с нова възможност за управление на данни в облака. Това разширение позволява на WAGO да предложи решение, което свързва елементи от реалния и цифровия свят. Децентрализирано събиране на данни и предоставянето на данни, от полево ниво до Cloud, както и кръстосан достъп до текущи данни, го правят безценен инструмент.

Портал за свързване на WAGO: трансфер на данни, но лесно!

Поради бързия напредък на четвъртата индустриалната революция, расте и нуждата от по-бърза комуникация и лесни методи за прехвърляне на големи обеми данни. Новият WAGO портал за комуникация е разработен, за да отговори на тези нужди, като същевременно с това предлага високопроизводителна инфраструктура за Industry 4.0.

Промишлени комутатори (суичове): много повече мощност с PoE+

В рамките на мрежите за автоматизация – особено сложните – всеки кабел, който може да бъде елиминиран, намалява усилията за окабеляване, за да се спестят пространство, труд и разходи за материали. Точно това могат да направят новите комутатори Power-over-Ethernet на WAGO за всякакви по размер и тип мрежи.

Контролерите WAGO IoT вече със сертификат Microsoft Azure

Контролерите на WAGO PFC100 и PFC200 IoT вече са сертифицирани от Microsoft Azure. Това удостоверение гарантира на потребителите, че системите работят оптимално с Azure Cloud, което позволява проектите за IoT да бъдат лесно и сигурно изпълнени.

Надеждни релейни модули за индустриални и железопътни приложения

Поради тежките условия на експлоатация, които са често срещани в много промишлени и железопътни приложения, релетата трябва да са особено устойчиви. Широката гама от нови модули релета за захранване от серия 2042 на WAGO е идеално подходяща за тези видове приложения. Релетата са просто пъхнати в носещи клемни блокове на системата TOPJOB® S за лесен, безопасен и бърз монтаж.

Контакти „шуко“ за контролните табла с раклонителни входни клеми – максимална гъвкавост, минимално време за инсталиране

Наличието на контакти „шуко“ в контролните табла опростяват пускането в експлоатация на устройставата. Вградената двойна клема с Push-in CAGE CLAMP® позволява лесно и бързо окабеляване във видимата зона, както и свързването на няколко контакта едновременно. Цветните входни клеми, с ясно различими потенциали, свеждат до минимум риска от грешки в свързването. Двойните контакти „шуко„ остават в миналото – това спестява място в склада и осигурява по-голяма гъвкавост при проектирането на контролното табло. Захранването – което се изисква за зареждане на батерии, свързване на светлинни източници или работа с лаптопи и принтери – е налично бързо и безопасно. Контактите се произвеждат в три цвята: сив (стандартен), червен (за UPS) и жълт (постоянно под напрежение).

Източник: Wago

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИТЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА НАШИЯ САЙТ: www.rittbul.bg
ИЛИ КАТО СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС
:
office@rittbul.bg
02/ 439 78 45

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Интерфейсът Harting ix Industrial предлага на производители и потребители невъзможна до момента миниатюризация

Онлайн конференция на 29 и 30 септември дава практически опит с автоматизираното проектиране чрез платформата Eplan

“Rittal – Das System.” Мобилно шоу пред офиса ни в Пловдив

Научавайте първи за най-новото и най-интересното от програмата на Академия Ритбул в новия раздел на сайта

Измервателните уреди на Testboy покриват и най-строгите приложни изисквания в автомобилния сектор

Базирана на AdvancedTCA системна платформа на Heitec е предназначена за мобилни телекомуникационни мрежи

Научете повече за автоматизираните системи на Rittal и софтуерната услуга Eplan на онлайн събитието Rittal & Rittbul Automation Day

Намалено работно време за 26-ти и 27-ми Август във връзка с предстояща ревизия в офисите на Ритбул ЕООД.

Мини редови клеми на Wago — предпочитан избор на инсталаторите за свързване на устройства

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Компанията Eplan развива водещата софтуерна платформа за проектиране в сферата на...
Към статията

Интерфейсът Harting ix Industrial предлага на производители и потребители невъзможна до момента миниатюризация

Организацията PNO на ползвателите на Profinet публикува на 29 юни...
Към статията

Онлайн конференция на 29 и 30 септември дава практически опит с автоматизираното проектиране чрез платформата Eplan

Индустрия 4.0 постави инженерното проектиране на ново, още по-високо ниво....
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X