KNIPEX

Раздвижени водопроводни клещи Cobra от Knipex за всеки размер: перфектно затягане, захващане, задържане, притискане и огъване

Когато работейки с тръби, гайки, втулки и други видове детайли за първи път използвате раздвижените водопроводни клещи Knipex Cobra, незабавно ще усетите техните предимства. Те са леки и здрави, могат бързо да се фиксират върху детайла с едно натискане на плъзгача и притежават самоблокиращ механизъм при захващане на тръби и гайки. Със своите дръжки от многокомпонентен материал и тънък профил, Knipex Cobra модел 87 02 250, могат например да се пренасят изключително лесно и да се използват в тесни пространства. Захващането с раздвижените водопроводни клещи Cobra е бързо и точно, само с едно действие. Пружинният щифт фиксира положението надеждно, като не позволява неволно приплъзване. Благодарение на фината настройка, клещите могат оптимално да се адаптират към различни размери на детайла. Фината настройка гарантира също така, че разстоянието между дръжките позволява лесно захващане при всяка ширина на отворените челюсти.

Тялото на клещите Knipex Cobra е изработено от кована хром-ванадиева стомана, която осигурява оптимален баланс между твърдост и жилавост, посредством многостепенен процес на закаляване. Зъбците също са индукционно закалени до приблизително 61 HRC, за да се гарантира трайно и сигурно захващане на детайла.

Компанията-производител полага всички усилия, за да осигури изключителната издръжливост на всеки инструмент Knipex Cobra. И това е с основателна причина – Knipex разработва и произвежда клещи за най-взискателните потребители – професионалните техници. Всеки професионален потребител изисква запазване на високото качество на инструмента при продължителна употреба и всякакви натоварвания. Ето защо Knipex произвежда всеки чифт клещи в съответствие с най-високите стандарти и с най-добрите материали, превръщайки ги по този начин в добра дългогодишна инвестиция за изпълнение на трудни задачи по време на монтажни работи – и на строителните обекти, и в производството.

Малки, удобни и всичко друго, но не и играчка

Knipex разшири продуктовата гама Cobra с новия модел Cobra XS. С дължина от само 100 mm, това са най-малките напълно функционални водопроводни клещи в света. Благодарение на компактния си дизайн те осигуряват достъп, включително и в най-тесните пространства. Фината им настройка предлага единадесет позиции за захващане на гайки с диаметър до 24 mm и други детайли, дори с диаметър до 28 mm. Поради малкия си размер, Cobra XS могат лесно да се използват само с една ръка. Както всички останали модели от продуктовата линия на Knipex, Cobra и Cobra XS разполагат със самоблокиращ механизъм при захващане на тръби и гайки. Това предотвратява приплъзването на клещите върху детайла и улеснява в значителна степен операциите по захващане, задържане, притискане и огъване.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Knipex в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Knipex и да Ви дадем най-добрите цени!

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X