Westermo

Производителност, гъвкавост и функционалност: Новата серия Viper-8 на Westermo за бордови железопътни приложения

Westermo анонсира пазарния дебют на нова серия мощни Ethernet комутатори, които са оптимизирани да удовлетворят все по-нарастващите изисквания за преноса на данни в бордовите железопътни приложения. Серията комутатори Viper-8 е проектирана да осигури високопроизводителни, надеждни и сигурни мрежи, които поддържат важни приложения, например известителни системи, пътнически информационни системи, бордова Wi-Fi връзка, видеонаблюдение и системи за контрол и управление на влаковите състави.

Бордовите мрежи за пренос на данни трябва да бъдат изключително надеждни, за да осигурят максимална достъпност до услугите, да поддържат приложения с широколентов достъп, да противодействат на атаките срещу киберсигурността и да съответстват на дългия експлоатационен живот на влаковете. Серията комутатори Viper-8 отговаря на всички тези изисквания, като предлага подобрена високоскоростна маршрутизация през всичките си осем гигабитови порта. Това допринася за постигане на максимална производителност на мрежата, като осигурява на мрежовите разработчици по-голяма гъвкавост и намалява броя на комутаторите, необходими за типичните приложения като кръгова или магистрална комутация. За противодействане на кибератаките се използват редица функции за сигурност, като маршрутизация за сегментиране на мрежата, безопасно зареждане, защитни стени, VPN, регистриране на непозволено проникване и контрол на достъпа.

Комутаторите Viper-8 използват операционната система Westermo WeOS, която предлага широк набор от функции за IP мрежа. Те осигуряват устойчиви и гъвкави мрежи и гарантират продължителна дългосрочна поддръжка на устройствата. Управлението на жизнения цикъл на продуктите на Westermo отговаря на потребностите на железопътната индустрия, като осигурява обратна съвместимост на конструкциите и дългосрочна наличност на нови конструкции в същия форм фактор. Комбинацията от изключителна производителност, гъвкава конфигурация на портове и широк набор от функции, предоставени от операционния софтуер WeOS, създава универсално решение, което е подходящо за широк спектър от приложения.

Това много компактно и здраво устройството, което съответства на железопътния стандарт EN 50155, е с мембрана GORE-TEX. Тя предотвратява появата на вътрешна кондензация и има изцяло метален корпус със степен на защита IP67, което позволява монтиране на комутатора практически навсякъде във влака. Изключително малкият брой откази на хардуера и софтуера и ниските изисквания за техническо обслужване увеличават максимално достъпността на мрежата. Тройната изолация между всички интерфейси предпазва от пренапрежение и внезапно изключване, като по този начин опростява още повече проектирането и инсталирането на мрежата, позволявайки свързване към резервното електрозахранване на влака.

„Бордовите железопътни системи изискват не само по-стабилни и надеждни мрежи за пренос на данни, но също така се нуждаят от по-голяма производителност и функционалност и по-ниски общи разходи за придобиване“, поясни г-н Андерс Ханберг, продуктов мениджър във Westermo. Серията Viper-8 е специално проектирана да отговори на текущите изисквания, но също така предлага функционалност и дългосрочна поддръжка, които гарантират, че инсталираните мрежи ще се характеризират с дълъг експлоатационен живот в съответствие с очакванията на влаковите оператори.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Westermo в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Westermo и да Ви дадем най-добрите цени!

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X