HEITEC

Платформа HeiSys на HEITEC за железопътни транспортни средства

По време на Embedded World 2020, едно от най-големите международни изложения за технически решения, базирани на вградени системи, компанията HEITEC обяви дебюта на нова надеждна платформа HeiSys. Тя е проектирана с висока степен на мащабируемост и максимална гъвкавост и може да се използва в качеството на универсален шлюз, промишлен компютър или периферен компютър за високоскоростни изчисления, например в IoT или мобилни приложения. Освен това HeiSys е сертифицирана за медицински и индустриални приложения, мобилни приложения и съответства на разпоредбите на железопътния транспорт.

ew2020

Сменяемите модули се използват все по-широко в много промишлени области, тъй като улесняват в голяма степен внедряването на решения, дори при високи изисквания за ефективност. С новата платформа за вградени системи HEITEC съчетава предимствата на различни, ориентирани към бъдещето сменяеми модули и предлага на клиентите възможност за създаване на стандартизирани интерфейси на модулен принцип за бърза и рентабилна реализация на съответните приложения.

Бързи и персонализирани решения чрез сменяеми модули

Използвайки стандартен процесор и FPGA модули, HeiSys може да бъде мащабирана до необходимата изчислителна мощност, както и да бъде разширена чрез необходимите комуникационни интерфейси. По този начин клиентите имат възможност да адаптират гъвкаво платформата към индивидуалните изисквания на тяхното конкретно приложение или да внедряват приложения с интензивна обработка на данни бързо, надеждно и без много усилия. Така отпада необходимостта от сложна и отнемаща време настройка или скъпоструваща синхронизация на различни компоненти.

В зависимост от сложността на проекта и изискванията за ширината на честотната лента, разнообразието на сигналите, ефективността и консумацията на енергия, може да се избере съответна COM Express платка и в комбинация със SMARC модулни FPGA платки да се реализират най-различни интерфейси чрез съответния FPGA дизайн. В бъдеще допълнително ще се поддържа и новият стандарт COM HPC. Пълната гъвкавост по отношение на технологиите за безжично предаване на данни е гарантирана чрез m.2 интерфейси. Системната платформа е проектирана също за използване на WLAN, LTE, 5G, UMTS, GSM, LPWA, Bluetooth, GPS/GLONASS многолентови радио модули за комуникация при прехвърляне на промишлени данни и за приложения в железопътния транспорт. Сертифицирането, съгласно стандарта EN 50155, чиито разпоредби се отнасят за електронно оборудване, монтирано в железопътни превозни средства, гарантира използването на компактната система в мобилни приложения – както в подвижния състав, така и за наблюдение на трасето. Благодарение на липсата на движещи се части, например вентилатори, надеждността и средното време за безаварийна работа са значително повишени. Системата гарантира работа в разширения температурен диапазон между -40 °C и + 85 °С. Сертификацията, съгласно стандарта EN 50155, предполага също възможност за нанасяне на защитно покритие на платките. Благодарение на модулния принцип корпусът може да бъде разширен в съответствие с изискванията на клиента, условията на експлоатация и необходимата способност на охлаждане.

PR074_HEITEC_HeiSys

Фирма Ритбул предлага продуктите и решенията на HEITEC в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти на HEITEC и да ви дадем най-добрите цени!

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X