HEITEC

Платформа HeiSys на HEITEC за железопътни транспортни средства

По време на Embedded World 2020, едно от най-големите международни изложения за технически решения, базирани на вградени системи, компанията HEITEC обяви дебюта на нова надеждна платформа HeiSys. Тя е проектирана с висока степен на мащабируемост и максимална гъвкавост и може да се използва в качеството на универсален шлюз, промишлен компютър или периферен компютър за високоскоростни изчисления, например в IoT или мобилни приложения. Освен това HeiSys е сертифицирана за медицински и индустриални приложения, мобилни приложения и съответства на разпоредбите на железопътния транспорт.

ew2020

Сменяемите модули се използват все по-широко в много промишлени области, тъй като улесняват в голяма степен внедряването на решения, дори при високи изисквания за ефективност. С новата платформа за вградени системи HEITEC съчетава предимствата на различни, ориентирани към бъдещето сменяеми модули и предлага на клиентите възможност за създаване на стандартизирани интерфейси на модулен принцип за бърза и рентабилна реализация на съответните приложения.

Бързи и персонализирани решения чрез сменяеми модули

Използвайки стандартен процесор и FPGA модули, HeiSys може да бъде мащабирана до необходимата изчислителна мощност, както и да бъде разширена чрез необходимите комуникационни интерфейси. По този начин клиентите имат възможност да адаптират гъвкаво платформата към индивидуалните изисквания на тяхното конкретно приложение или да внедряват приложения с интензивна обработка на данни бързо, надеждно и без много усилия. Така отпада необходимостта от сложна и отнемаща време настройка или скъпоструваща синхронизация на различни компоненти.

В зависимост от сложността на проекта и изискванията за ширината на честотната лента, разнообразието на сигналите, ефективността и консумацията на енергия, може да се избере съответна COM Express платка и в комбинация със SMARC модулни FPGA платки да се реализират най-различни интерфейси чрез съответния FPGA дизайн. В бъдеще допълнително ще се поддържа и новият стандарт COM HPC. Пълната гъвкавост по отношение на технологиите за безжично предаване на данни е гарантирана чрез m.2 интерфейси. Системната платформа е проектирана също за използване на WLAN, LTE, 5G, UMTS, GSM, LPWA, Bluetooth, GPS/GLONASS многолентови радио модули за комуникация при прехвърляне на промишлени данни и за приложения в железопътния транспорт. Сертифицирането, съгласно стандарта EN 50155, чиито разпоредби се отнасят за електронно оборудване, монтирано в железопътни превозни средства, гарантира използването на компактната система в мобилни приложения – както в подвижния състав, така и за наблюдение на трасето. Благодарение на липсата на движещи се части, например вентилатори, надеждността и средното време за безаварийна работа са значително повишени. Системата гарантира работа в разширения температурен диапазон между -40 °C и + 85 °С. Сертификацията, съгласно стандарта EN 50155, предполага също възможност за нанасяне на защитно покритие на платките. Благодарение на модулния принцип корпусът може да бъде разширен в съответствие с изискванията на клиента, условията на експлоатация и необходимата способност на охлаждане.

PR074_HEITEC_HeiSys

Фирма Ритбул предлага продуктите и решенията на HEITEC в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти на HEITEC и да ви дадем най-добрите цени!

Научавайте първи за най-новото и най-интересното от програмата на Академия Ритбул в новия раздел на сайта

Измервателните уреди на Testboy покриват и най-строгите приложни изисквания в автомобилния сектор

Базирана на AdvancedTCA системна платформа на Heitec е предназначена за мобилни телекомуникационни мрежи

Научете повече за автоматизираните системи на Rittal и софтуерната услуга Eplan на онлайн събитието Rittal & Rittbul Automation Day

Намалено работно време за 26-ти и 27-ми Август във връзка с предстояща ревизия в офисите на Ритбул ЕООД.

Мини редови клеми на Wago — предпочитан избор на инсталаторите за свързване на устройства

Eplan Data Portal е с обновен интерфейс, по-добри алгоритми и дава достъп до богат ресурс от данни

Регулируемият ключ Joker 6004 на Wera — универсален инструмент за завинтване със самонастройка, фиксация и тресчотка

Westermo с нова серия управляеми Ethernet комутатори Redfox-5728 за автоматизация на подстанции

Новите конектори Han L32 размер B на Harting спестяват 40% повече инсталационно пространство и спомагат за намаляване потреблението на ел.енергия

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Научавайте първи за най-новото и най-интересното от програмата на Академия Ритбул в новия раздел на сайта

Ритбул създаде нов раздел, който ще посвети на всички обучителни...
Към статията

Измервателните уреди на Testboy покриват и най-строгите приложни изисквания в автомобилния сектор

Немската компания Testboy предлага разнообразни измервателни уреди, сред които различни...
Към статията

Базирана на AdvancedTCA системна платформа на Heitec е предназначена за мобилни телекомуникационни мрежи

Компанията Heitec, доказан европейски производител, е създала високотехнологична системна платформа...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X