Harting

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Със своя конектор Han S компанията Harting предоставя съвременно решение за изграждане на системи за съхранение на енергия (ESS), които са базирани на модулни акумулаторни батерии. По този начин тя дава важен принос за създаване на ефективни инфраструктури за децентрализирано енергийно захранване. Конекторите Han S са специално оптимизирани за предно свързване. За да се съкрати допълнително времето за инсталация на ESS системата и да се сведат до минимум усилията за окабеляване на място, Harting предлага конектора Han S в комбинация с конфекционирани кабели, съобразени със съответното приложение.

Конфекционираните кабели се предлагат с напречни сечения от 25, 35 или 50 mm² и дължина на кабела от 20, 30, 40 или 50 cm. Те са подходящи за експлоатация при температура в интервала между -50 и +120 °C. Използваният материал не съдържа халоген и е нечувствителен към въздействието на озона. Диапазонът на напрежението варира между 1.8 kV (25 mm²) и 3 kV (50 mm²) AC и между 2.7 (25 mm²) и 4.5 kV (50 mm²) DC.

Новите комбинации на конекторите Han S предлагат оптимална безопасност по време на монтаж при инсталиране на системи с акумулаторни батерии, тъй като дизайнът отговаря на всички технически изисквания, включително на стандартите EN 45545-2, NF F 16-101 и на новия стандарт UL 4128 за стационарни системи за съхранение на енергия. UL 4128 е най-високият стандарт, изискван в момента на пазара.

300 A кабелно свързване на захранването в модулния конектор за съхранение на енергия

Повече капацитет, по-малко тегло – това е главната цел на развитието на системите за съхранение на енергия (ESS). Предишните поколения често се захранваха с 200 A/800 V DC, но тенденцията в приложенията е към постигане на по-висока енергийна плътност. Необходими са все повече интерфейси за пренос на енергия от 300 A/1200 V DC и повече. За да отрази тази тенденция, Harting разработи модула 300 A като част от серията модулни конектори Han-Modular. Това прави възможно паралелното захранване на ESS с електроенергия, данни и сигнали в интерфейс, състоящ се от няколко модула.

Модулът Han 300 A е подходящ за свързване на нови устройства за съхранение на енергия, както и за надграждане на съществуващи системи, тъй като е съвместим с модула Han 200 A. Той е снабден с контакти, които са безопасни при докосване, като може да бъде свързан директно към захранващата шина или интегриран в подвижни блокове за съхранение на енергия.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Harting в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Harting и да Ви дадем най-добрите цени!

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X