Eplan

Онлайн конференция на 29 и 30 септември дава практически опит с автоматизираното проектиране чрез платформата Eplan

Индустрия 4.0 постави инженерното проектиране на ново, още по-високо ниво. Освен че модерната производствена документация следва да бъде достъпна в стандартизирана форма или на модулен принцип, постигането на максимална ефективност означава, че тя трябва да може да се създава и автоматично.

В съзвучие с тази тенденция Eplan отново ще събере онлайн посетители от цял свят, които искат да получат информация и да придобият практически опит с автоматизираното проектиране чрез платформата Eplan. През тази година форумът се трансформира в конференция и ще бъде с удължена продължителност в рамките на два дни – от 29 до 30 септември. Компанията разширява също и спектъра от предложения, като е добавила две важни тематични области, без които автоматизираното проектиране е трудно осъществимо:

 • Модулно и структурно проектиране;
 • Стандартизация и повторна употреба в платформата Eplan.

Това ще бъде и основата на презентациите на софтуерните продукти EEC (EPLAN Engineering Configuration), EPLAN eBUILD и EPLAN Cogineer. Конфигурацията и автоматизираното проектиране често вървят ръка за ръка. Ето защо от Eplan са поканили своите партньори Configit, CONTACT, encoway и SAE също да вземат участие във форума със своите продукти. В зоната Dive-in-Area участниците ще могат да научат всичко за широкия спектър от възможности за приложение на EEC и EPLAN Cogineer/EPLAN eBUILD, както и за решенията с EPLAN Harness proD за машинно окабеляване.

Практическите занятия ще бъдат много активни и интересни. Участниците ще имат възможност да работят сами с EEC и EPLAN eBUILD с помощта на инструкции и автоматично да генерират своите схеми или дизайн на контролни шкафове. В случай, че бихте искали да проектирате окабеляването на машина, използвайки 3D модел в EPLAN Harness proD, отново ще имате възможност да го направите. По време на почивките, докато пият кафето си, участниците ще могат да влизат в чатове, да обменят идеи и да разговарят с лекторите, партньорите и другите участници в зоната за неформално общуване Networking Area.

Лекторите ще представят увлекателни и подробни доклади за състоянието на техните решения за автоматизирано проектиране EPLAN Automated Engineering и за много други теми.

Кои от многото възможности за приложение на автоматизираното проектиране са най -подходящи за Вашата компания? Eplan кани всички интересуващи се да вземат участие в практическите сесии на форума.

Какво можете да научите:

 1. Как да структурирате своя продукт/машина от функционална гледна точка.
  Модулната структура на създавания продукт често е основата за най-различни стъпки по оптимизация на процесите на проектиране и производство. Потребителите ще получат първоначална представа за това как могат да използват функционалното структуриране и да дефинират параметри, варианти, характеристики и зависимости.
 2. Създаване на макроси и шаблонни проекти в EPLAN.
  Основата на EPLAN Automated Engineering са оптимално персонализираните шаблони. Научете как лесно да създавате и дефинирате шаблони, макроси и макропроекти в EPLAN.
 3. Автоматизиране на процесите на проектиране на механичната и електротехническа част въз основа на конфигурацията в SAP.
  За пръв път ще бъде показано, как проектната документация за механичната и електротехническата части могат да бъдат генерирани автоматично от конфигурацията в SAP.
 4. Автоматизирано проектиране в машиностроенето.
  Повторното зареждане на данни и автоматизираната обработка в машиностроенето стават все по-актуални. Експертите от Eplan ще ви покажат потенциала, който се крие в инженеринга.
 5. Конфигуриране на схеми в облак.
  Светът на данните все повече се премества в облака. Разберете как можете да използвате EPLAN eBUILD за свързване на съвременна облачна технология с EPLAN Automated Engineering.
 6. Свързване на EPLAN Automated Engineering със съществуващи конфигуратори.
  Конфигураторите се използват по-често при продажба и обработка на поръчки. Лекторите ще обяснят как е възможно автоматично да се използват конфигурационните данни за целите на проектирането. Посетителите могат да се запознаят с партньорите на Eplan в зоната Marketplace.
 7. Как да предоставите на клиентите си конкретни набори от данни EPLAN за конфигурируеми продукти.
  Все повече и повече компании предлагат на своите клиенти достъп до голямо количество данни за своите продукти, които се използват в различни проекти. Тук ще можете да научите, как бързо и ефективно да генерирате данни дори за продукти с висока степен на конфигурация и да ги направите достъпни за крайните клиенти.
 8. По-ефективно окабеляване на машини чрез 3D проектиране.
  Окабеляването на машините отнема време и често е причина много разходи. В тази практическа сесия ще научите, как да извършите окабеляването на 3D модел и да създадете от него производствена документация за окабеляването и маршрутизацията.

Любопитни ли сте да получите професионална информация от първа ръка за следващата стъпка по пътя Ви към автоматизирано проектиране? Побързайте да се регистрирате ТУК

Фирма Ритбул предлага продуктите на Eplan в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Eplan и да Ви дадем най-добрите цени!

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Интерфейсът Harting ix Industrial предлага на производители и потребители невъзможна до момента миниатюризация

Онлайн конференция на 29 и 30 септември дава практически опит с автоматизираното проектиране чрез платформата Eplan

“Rittal – Das System.” Мобилно шоу пред офиса ни в Пловдив

Научавайте първи за най-новото и най-интересното от програмата на Академия Ритбул в новия раздел на сайта

Измервателните уреди на Testboy покриват и най-строгите приложни изисквания в автомобилния сектор

Базирана на AdvancedTCA системна платформа на Heitec е предназначена за мобилни телекомуникационни мрежи

Научете повече за автоматизираните системи на Rittal и софтуерната услуга Eplan на онлайн събитието Rittal & Rittbul Automation Day

Намалено работно време за 26-ти и 27-ми Август във връзка с предстояща ревизия в офисите на Ритбул ЕООД.

Мини редови клеми на Wago — предпочитан избор на инсталаторите за свързване на устройства

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Компанията Eplan развива водещата софтуерна платформа за проектиране в сферата на...
Към статията

Интерфейсът Harting ix Industrial предлага на производители и потребители невъзможна до момента миниатюризация

Организацията PNO на ползвателите на Profinet публикува на 29 юни...
Към статията

“Rittal – Das System.” Мобилно шоу пред офиса ни в Пловдив

С колегите от Rittal Bulgaria организираме още едно интригуващо събитие,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X