Eplan

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Когато Ви е необходима интеграция в средата на проектантския софтуер или търсите възможности при конструирането на контролни шкафове, тогава недостатъчните ресурсите могат да стана причина за забавяне реализацията на проекта. В такива случаи е необходима незабавна помощ. Новата търговска платформа Eplan Marketplace вече свързва потребителите на проектантски софтуер с доставчици на услуги по целия свят в областта на инженеринга, производството на контролни шкафове, командни панели и консултантски услуги.

Ежедневните ситуации показват, че в проектирането често има препятствия, когато става въпрос за подготовка и интеграция на данни, с които компаниите не винаги могат да се справят сами. Често има и липса на човешки ресурси – тогава възниква въпросът: Кой доставчик е подходящ за средата на съответния проектантския софтуер и по-конкретно на Eplan? След това започва едно досадно търсене, но сега този процес е силно опростен с новата услуга Eplan Marketplace.

От проектирането до конфигурирането на кабелни снопове – в Eplan Marketplace ще намерите подходящата услуга. За да помогне на потребителите да идентифицират подходящите доставчици, платформата Eplan Marketplace е разделена на три сектора:

Инженеринг

В този сектор ще намерите компании, които съдействат при изготвянето на схеми, проектиране на оборудване или генериране на данни за артикули.

Производство на модули

Този сектор предлага услуги при проектирането на контролни шкафове, асемблиране на панели, конфекциониране на кабели и оформяне на кабелни снопове

Общи консултационни услуги

Тези доставчици на услуги консултират съвместни клиенти в областите на автоматизираните системи за управление на предприятието, управлението на техническото обслужване и ремонта в течение на жизнения цикъл на изделията или разработка на софтуер (PLC, визуализация и др.).

При търсене на използвания софтуер, тип услуга или специфичен регион, заинтересованите страни могат да филтрират кой доставчик за коя задача е подходящ. Контактът може да се осъществи директно през платформата Eplan Marketplace.

Вече 60 компании са регистрирани в Eplan Marketplace

За стартирането на платформата са включени 60 малки и средни компании, като Eplan иска да разшири предложенията. На компаниите, притежаващи подходящ опит в инженерната област, активно се препоръчва да се регистрират в Eplan Marketplace, като това важи в международен план.

Предпоставките за включване в Eplan Marketplace са квалификации, които са доказуеми – например, служител който е минал необходимото обучение, за да бъде сертифициран инженер на Eplan, както и оценка от поне един референтен клиент. Отговорните лица в Eplan валидират доставчиците на услуги и квалификациите им, като след успешна проверка компанията вече може да бъде регистрирана и да бъде видима в Marketplace. Достъпът до списъка и използването са безплатни.

Потребителите могат да използват контактната форма за изпращане на запитване до доставчика на услугата. В последствие се договарят възможните услуги и се заплащат извън търговската платформа. Eplan Marketplace дава възможност след това да бъде поставена оценка на доставчика, която може да помогне на други заинтересовани страни при избора на бъдещ доставчик.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Eplan в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Eplan и да Ви дадем най-добрите цени!

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X