WAGO

Контролер PFC 200 от Wago – Максимална производителност в минимално пространство

Контролерът PFC200 удовлетворява изискванията на традиционните инженерни дисциплини, като например машиностроенето, като същевременно отговаря на най-строгите технически изисквания на по-нови области, включително електроснабдяване и оншорната/офшорната индустрия.

Ползи за потребителя:

– висока производителност
– разнообразни комуникационни интерфейси
– компактно мултифункционално решение
– широк диапазон от функции
– съвременни функции за безопасност

Ново поколение система за измерване, управление и визуализация: контролерът PFC200 на WAGO се базира на операционна система Linux в реално време и предлага висока изчислителна мощност в минимално пространство чрез технология Cortex-A8.

PFC200 за WAGO-I/O-SYSTEM 750/753 отговаря на нарастващата нужда от контролери, които пестят място и позволяват комуникация със системи от по-ниско и по-високо
ниво в допълнение към стандартните PLC функции.
Контролерът предлага разнообразие от функции в компактен размер: два Ethernet порта осигуряват комуникация с други системи за управление и в зависимост от модела са предлагат допълнителни интерфейси (например CAN, PROFIBUS, RS-232/RS-485).

Протоколите CANopen, PROFIBUS DP и Modbus-TCP/-UPD/-RTU предоставят
гъвкава връзка към fieldbus системи и външни входно/изходни устройства. Fieldbus системите могат да бъдат конфигурирани лесно директно в средата за развитие. Ethernet интерфейсът поддържа протоколи DHCP, DNS, SNTP, FTP, TELNET и HTTP. Чрез SSH, HTTPS и FTPS е възможна криптирана връзка.

Освен разнообразните интерфейси, PFC200 предлага достатъчно пространство за памет за вашите приложения чрез вътрешна флаш памет 256 MB и вграден интерфейс за SD/SDHC карти. Налична е 128 kB енергозависима памет за сигурно съхранение на PLC променливи.

PFC200 не само осигурява безкомпромисна производителност, както и здравина и енергийна ефективност: контролерът не изисква вентилатор поради ниската си консумация на енергия и ниското ниво на вътрешно загряване.Тези функции, съчетани с отсъствието на въртящ се диск за съхранение на данни и безбатерийно буфериране на часовника в реално време, правят контролера на WAGO изключително здрав и устойчив на удар.

Улеснена автоматизация: със софтуер CoDeSys, който служи едновременно за програмиране и визуализация на процеси. Не се изискват специални познания. Създаване на визуализация в същата среда за развитие като тази за PLC програма. През вградения уеб-сървър PFC200 се конфигурира и задейства с лекота чрез уеб-базирано управление през мрежата.

PFC200 може да бъде конфигуриран чрез стандартни Linux конзоли. Освен с програмните езици IEC 61131-3, потребителите могат да пишат своите проекти в C, PHP и шел
скриптове. Програмите и библиотеките, създадени във всеки един от програмните езици, могат да си взаимодействат с приложенията CoDeSys.

Съвместимостта с Ethernet контролерите WAGO 750-841, 750-871 и 750-873 увеличава производителността в рамките на WAGO-I/O-SYSTEM.

Намалено работно време: Петък, 18- ти Юни.

Новата ориентирана към бъдещето платформа HeiSys на Heitec предлага неограничени възможности за транспортния сектор

Eplan 2022 е вече тук! С нов потребителски интерфейс и функционални възможности от дигиталното бъдеще

Продуктите и системите за измерване и контрол на Endress+Hauser водят до оптимизaция на технологичните процеси и по-голяма рентабилност

За критични индустриални приложения и надеждна и устойчива връзка на бизнес мрежи – решенията на Virtual Access

Раздвижени водопроводни клещи Cobra от Knipex за всеки размер: перфектно затягане, захващане, задържане, притискане и огъване

Harting продължава тенденцията към миниатюризация на продуктите с новия интерфейс Mini Ethernet за инфотейнмънт системи

За сигурно и безопасно споделяне на проекти в облачна среда с възможност за съвместно и гъвкаво проектиране – Eplan eManage

Съвременни технологии, висока ефективност и качество на конкурентна цена – преплетени в измервателните уреди Voltmaster на Testboy

Устойчиви решения за пренос на данни на Westermo гарантират сигурност и надеждност на жп транспорта в Корнуол

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Намалено работно време: Петък, 18- ти Юни.

Скъпи клиенти и партньори, този Петък /18-ти юни/ офисите на...
Към статията

Новата ориентирана към бъдещето платформа HeiSys на Heitec предлага неограничени възможности за транспортния сектор

В условията на широко пазарно предлагане на сложни и комплексни...
Към статията

Eplan 2022 е вече тук! С нов потребителски интерфейс и функционални възможности от дигиталното бъдеще

EPLAN непрекъснато актуализира софтуерните си решения, за да създаде съвременни...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X