WAGO

Контролер PFC 200 от Wago – Максимална производителност в минимално пространство

Контролерът PFC200 удовлетворява изискванията на традиционните инженерни дисциплини, като например машиностроенето, като същевременно отговаря на най-строгите технически изисквания на по-нови области, включително електроснабдяване и оншорната/офшорната индустрия.

Ползи за потребителя:

– висока производителност
– разнообразни комуникационни интерфейси
– компактно мултифункционално решение
– широк диапазон от функции
– съвременни функции за безопасност

Ново поколение система за измерване, управление и визуализация: контролерът PFC200 на WAGO се базира на операционна система Linux в реално време и предлага висока изчислителна мощност в минимално пространство чрез технология Cortex-A8.

PFC200 за WAGO-I/O-SYSTEM 750/753 отговаря на нарастващата нужда от контролери, които пестят място и позволяват комуникация със системи от по-ниско и по-високо
ниво в допълнение към стандартните PLC функции.
Контролерът предлага разнообразие от функции в компактен размер: два Ethernet порта осигуряват комуникация с други системи за управление и в зависимост от модела са предлагат допълнителни интерфейси (например CAN, PROFIBUS, RS-232/RS-485).

Протоколите CANopen, PROFIBUS DP и Modbus-TCP/-UPD/-RTU предоставят
гъвкава връзка към fieldbus системи и външни входно/изходни устройства. Fieldbus системите могат да бъдат конфигурирани лесно директно в средата за развитие. Ethernet интерфейсът поддържа протоколи DHCP, DNS, SNTP, FTP, TELNET и HTTP. Чрез SSH, HTTPS и FTPS е възможна криптирана връзка.

Освен разнообразните интерфейси, PFC200 предлага достатъчно пространство за памет за вашите приложения чрез вътрешна флаш памет 256 MB и вграден интерфейс за SD/SDHC карти. Налична е 128 kB енергозависима памет за сигурно съхранение на PLC променливи.

PFC200 не само осигурява безкомпромисна производителност, както и здравина и енергийна ефективност: контролерът не изисква вентилатор поради ниската си консумация на енергия и ниското ниво на вътрешно загряване.Тези функции, съчетани с отсъствието на въртящ се диск за съхранение на данни и безбатерийно буфериране на часовника в реално време, правят контролера на WAGO изключително здрав и устойчив на удар.

Улеснена автоматизация: със софтуер CoDeSys, който служи едновременно за програмиране и визуализация на процеси. Не се изискват специални познания. Създаване на визуализация в същата среда за развитие като тази за PLC програма. През вградения уеб-сървър PFC200 се конфигурира и задейства с лекота чрез уеб-базирано управление през мрежата.

PFC200 може да бъде конфигуриран чрез стандартни Linux конзоли. Освен с програмните езици IEC 61131-3, потребителите могат да пишат своите проекти в C, PHP и шел
скриптове. Програмите и библиотеките, създадени във всеки един от програмните езици, могат да си взаимодействат с приложенията CoDeSys.

Съвместимостта с Ethernet контролерите WAGO 750-841, 750-871 и 750-873 увеличава производителността в рамките на WAGO-I/O-SYSTEM.

С помощта на EPLAN немската компания Protec Technologies направи своите процеси по-сигурни и значително по-ефективни

Универсалната термовизионна Testboy TV 293 предлага широка функционалност в малки габарити

Нови интерфейсни компоненти на Endress+Hauser осигуряват надеждно захранване, комутация и удвояване на сигнала

Празничен график на Ритбул ЕООД.

С новата серия 2601 WAGO допълва своята уникална продуктова гама от клемни блокове за печатни платки с лостова технология

Намерете още по-бързо точния компонент за Вашия проект в новия портал за данни на Eplan

Harting разработи нови интерфейси за железопътни транспортни средства в отговор на съвременните предизвикателства в сектора

Интердисциплинарното проектиране вече е по-лесно и по-ясно отвсякога с платформата EPLAN 2022

Черен Петък в rittbul.bg!

За шумни производствени обекти Compro осигурява надеждна звукова сигнализация чрез акустични сигнални устройства Chiasso Voice & Sound

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

С помощта на EPLAN немската компания Protec Technologies направи своите процеси по-сигурни и значително по-ефективни

Около 35% от крайното потребление на енергия и около 30%...
Към статията

Универсалната термовизионна Testboy TV 293 предлага широка функционалност в малки габарити

Инфрачервената термовизионна камера TV 293 на немския производител Testboy, която...
Към статията

Нови интерфейсни компоненти на Endress+Hauser осигуряват надеждно захранване, комутация и удвояване на сигнала

Интерфейсните модули от серията RN са в основата на веригите...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X