Harting

Новите конектори Han L32 размер B на Harting спестяват 40% повече инсталационно пространство и спомагат за намаляване потреблението на ел.енергия

Компанията Harting, водещ производител на електронни и индустриални съединители и различни видове мрежови и активни компоненти и технологии, допълни обширното си портфолио с нов конектор Han L32 B. С него се осигурява по-висока гъвкавост при избора на правоъгълен съединител, подходящ за промишлени приложения.

Конекторът Han L32 B позволява на потребителите да заменят с него два интерфейса с размер 16 B, спестявайки с повече от 40% инсталационно пространство. Той дава възможност за пренос на електроенергия, сигнали и данни с по-малко интерфейси и компоненти. Новото предложение съкращава и времето, необходимо за сглобяване на интерфейса, а намаленото тегло е сериозно предимство в много приложения, например в роботиката. Решението не само спестява място, но и спомага за намаляване потреблението на енергийни ресурси.

Висока степен на плътност на модулите в конектора

Пространството в корпуса на конекторите Han L32 B може да бъде запълнено с изолатор Han E за 32 контакта (16 A /500 V) или шарнирна рамка Han-Modular, която побира до 8 модула. В резултат на това, новият размер не само осигурява пространство за шарнирни рамки с повече модулни слотове, но и по-висока степен на плътност на модулите в конектора. С повече от 100 модула, гамата Han-Modular позволява сглобяването на оптимален интерфейс за огромно разнообразие от приложения.

Форматът Han L32 B се отличава с широк избор между варианти на корпуса. Кабелни втулки с директни или странични кабелни изходи е възможно да се комбинират с проходни блокове, корпуси с преградни отделения или корпуси за съединяване на кабел с кабел. Клиентите могат да избират заключващи хоризонтални или вертикални метални скоби от серията Han-Easy Lock. Съответстващите кабелни уплътнения се предлагат в размери M40, M50 и Pg29. Корпусът е снабден с капачка, която предпазва монтажната страна, когато щепселът не е включен..

Сред основните приложения на L32 B са електрозахранващите блокове на шприцмашини като корпусът е с вложки Han E. В автомобилната индустрия конекторите L32 B се използват съвместно с пневматични модули Han за пренос на сгъстен въздух в минимално монтажно пространство.

Корпусът на конекторите L32 B е 57 mm – точно с 25 mm по-широк от следващия по-малък размер 24 B. С новото попълнение в продуктовата си гама, компанията Harting вече предлага общо седем размера конектори Han B: 6, 10, 16, 24, 32, L32 и 48. Това улеснява оптималното използване на инсталационното пространство в зависимост от спецификите на конкретното приложение.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Harting в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Harting и да Ви дадем най-добрите цени!

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X