Harting

Новите конектори Han L32 размер B на Harting спестяват 40% повече инсталационно пространство и спомагат за намаляване потреблението на ел.енергия

Компанията Harting, водещ производител на електронни и индустриални съединители и различни видове мрежови и активни компоненти и технологии, допълни обширното си портфолио с нов конектор Han L32 B. С него се осигурява по-висока гъвкавост при избора на правоъгълен съединител, подходящ за промишлени приложения.

Конекторът Han L32 B позволява на потребителите да заменят с него два интерфейса с размер 16 B, спестявайки с повече от 40% инсталационно пространство. Той дава възможност за пренос на електроенергия, сигнали и данни с по-малко интерфейси и компоненти. Новото предложение съкращава и времето, необходимо за сглобяване на интерфейса, а намаленото тегло е сериозно предимство в много приложения, например в роботиката. Решението не само спестява място, но и спомага за намаляване потреблението на енергийни ресурси.

Висока степен на плътност на модулите в конектора

Пространството в корпуса на конекторите Han L32 B може да бъде запълнено с изолатор Han E за 32 контакта (16 A /500 V) или шарнирна рамка Han-Modular, която побира до 8 модула. В резултат на това, новият размер не само осигурява пространство за шарнирни рамки с повече модулни слотове, но и по-висока степен на плътност на модулите в конектора. С повече от 100 модула, гамата Han-Modular позволява сглобяването на оптимален интерфейс за огромно разнообразие от приложения.

Форматът Han L32 B се отличава с широк избор между варианти на корпуса. Кабелни втулки с директни или странични кабелни изходи е възможно да се комбинират с проходни блокове, корпуси с преградни отделения или корпуси за съединяване на кабел с кабел. Клиентите могат да избират заключващи хоризонтални или вертикални метални скоби от серията Han-Easy Lock. Съответстващите кабелни уплътнения се предлагат в размери M40, M50 и Pg29. Корпусът е снабден с капачка, която предпазва монтажната страна, когато щепселът не е включен..

Сред основните приложения на L32 B са електрозахранващите блокове на шприцмашини като корпусът е с вложки Han E. В автомобилната индустрия конекторите L32 B се използват съвместно с пневматични модули Han за пренос на сгъстен въздух в минимално монтажно пространство.

Корпусът на конекторите L32 B е 57 mm – точно с 25 mm по-широк от следващия по-малък размер 24 B. С новото попълнение в продуктовата си гама, компанията Harting вече предлага общо седем размера конектори Han B: 6, 10, 16, 24, 32, L32 и 48. Това улеснява оптималното използване на инсталационното пространство в зависимост от спецификите на конкретното приложение.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Harting в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Harting и да Ви дадем най-добрите цени!

Петък /22.10.2021 год./ офисите на Ритбул ЕООД в София и Пловдив няма да работят с клиенти.

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Интерфейсът Harting ix Industrial предлага на производители и потребители невъзможна до момента миниатюризация

Онлайн конференция на 29 и 30 септември дава практически опит с автоматизираното проектиране чрез платформата Eplan

“Rittal – Das System.” Мобилно шоу пред офиса ни в Пловдив

Научавайте първи за най-новото и най-интересното от програмата на Академия Ритбул в новия раздел на сайта

Измервателните уреди на Testboy покриват и най-строгите приложни изисквания в автомобилния сектор

Базирана на AdvancedTCA системна платформа на Heitec е предназначена за мобилни телекомуникационни мрежи

Научете повече за автоматизираните системи на Rittal и софтуерната услуга Eplan на онлайн събитието Rittal & Rittbul Automation Day

Намалено работно време за 26-ти и 27-ми Август във връзка с предстояща ревизия в офисите на Ритбул ЕООД.

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Петък /22.10.2021 год./ офисите на Ритбул ЕООД в София и Пловдив няма да работят с клиенти.

Скъпи приятели, клиенти и партньори, по изключение този Петък /22.10.2021/...
Към статията

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Компанията Eplan развива водещата софтуерна платформа за проектиране в сферата на...
Към статията

Интерфейсът Harting ix Industrial предлага на производители и потребители невъзможна до момента миниатюризация

Организацията PNO на ползвателите на Profinet публикува на 29 юни...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X