Testboy

Измервателните уреди на Testboy покриват и най-строгите приложни изисквания в автомобилния сектор

Немската компания Testboy предлага разнообразни измервателни уреди, сред които различни тестери, разработени специално за приложение в автомобилния сектор. Те се радват на доверието на автомеханиците от цяла Европа и покриват и най-строгите приложни изисквания в сектора.

Кои са уредите Testboy, предназначени за производство и поддръжка на автомобили?

Testboy 50 – тестер за спирачна течност

Testboy 50 е удобен измервателен уред, с който е възможно много бързо да се проверят спирачни течности DOT 4. Пет LED индикатора показват съдържанието на вода в течности на гликолова основа. Спирачната течност представлява хигроскопичен флуид, който абсорбира вода от влажността на въздуха. Това прави уреда подходящ за бърза проверка при приемане на автомобили за ремонт в автосервизи.

Американският стандарт 116 (DOT) определя минималните изисквания към течностите на гликолова основа (DOT 3, DOT 4, DOT 5.1) и спирачна течност на силиконова основа (DOT 5).

Предимства на Testboy 50:

 • Проверки на спирачни течности DOT 4;
 • Измервателни сонди с подсветка;
 • Дълъг експлоатационен живот, устойчивост на киселини и основи.

Testboy 65 автомобилен мултиметър с измерване на температура

Testboy 65 е особено подходящ за приложение в автомобилната индустрия и в автосервизите. В допълнение към стандартните функции на мултиметрите, като лесно мониториране на скоростта и работния цикъл на затварящия ъгъл, Testboy 65 позволява и измерване на температура от -40 °C до 1000 °C. Сравнително ниската цена на Testboy 65 и широкият му диапазон на приложение го превръщат във фаворит сред домашните майстори, които ревностно поддържат автомобилите си. Изключително здрав и лесен за работа, той е отличен измервателен уред за ежедневна употреба.

Предимства на Testboy 65:

 • Измерване на скоростта;
 • Измерване на ъгъла на затваряне на вентила (точка на запалване);
 • Измерване на работния цикъл;
 • LCD с автоматична фонова подсветка;
 • Функция за задържане на показанията.

Testboy 70 тестер за измерване дебелината на покрития със сменяем чувствителен елемент

Тестерът за измерване дебелината на покрития Testboy 70 е издръжлив, устойчив срещу пръски, високопрецизен измервателен уред, който е в състояние да измери всички немагнитни покрития върху стомана или желязо, например бои, емайл, хром, мед, цинк и др. Благодарение на сменяемия си чувствителен елемент Testboy 70 позволява измерване на всички изолационни покрития върху немагнитни метални основи, сред които алуминий, мед или месинг. Измерването на дебелината на покритието е основен етап от много приложения, включително поцинковане и нанасяне на покрития.

Предимства на Testboy 70:

 • Голям LCD дисплей;
 • Сменяем чувствителен елемент за измерване на покрития върху магнитни и немагнитни метални основи.

Testboy 72 тестер за измерване дебелината на покрития с комбиниран чувствителен елемент

Дайте този уред на майстор автомеханик и ще си спечелите приятел за цял живот. Тестерът за дебелина на покритието Testboy 72 използва комбиниран чувствителен елемент за извършване на надеждни измервания на всички видове изолационни покрития върху магнитни и немагнитни метални основи. Тестерът може да се самокалибрира с помощта на мострени покрития. Уредът има вградената памет за измерените стойности и съхранява последните десет от тях. Възможността за настройка на дисплея означава, че измерванията могат да се извършват и при най-трудните експлоатационни условия.

Предимства на Testboy 72:

 • Комбиниран чувствителен елемент за магнитни и немагнитни основи;
 • Памет с измерените стойности;
 • Възможност за настройка на дисплея.

Testboy 74 – тестер за измерване дебелината на покрития с LED дисплей

Със своя контрастен LED дисплей, тестерът за дебелина на покрития Testboy 74 позволява бързо и лесно да се проверяват всички немагнитни покрития като бои, емайл, хром, мед, цинк и др. върху стомана или желязо. Той е особено подходящ за използване в автосервизи за извършване на бързи проверки на превозни средства за повреди в резултат на предишни инциденти.

Предимства на Testboy 74:

 • LED дисплей с ясни показания;
 • Бързи и неусложнени проверки.

Testboy 75 тестер за измерване дебелината на различни материали

Тестерът за измерване дебелина на материали Testboy 75 е предназначен за установяване дебелината на материали като метали, пластмаси и стъкло. С помощта на ултразвуков сензор инструментът може точно да определи дебелината на стомана, алуминий, мед, месинг, кварцово стъкло, PVC, цинк, чугун, полиетилен и сив чугун. Възможността за настройка на резонансната честота позволява да се измерват различни материали. Простото и безопасно боравене с уреда и високата прецизност на Testboy 75 обяснява предпочитанията на потребителите към него. Той е подходящ за много приложения с цел осигуряване на качеството в автомобилостроенето и промишлеността.

Измерването на дебелината на материали с помощта на тестер имат важно значение в производство и изпитването на материали. Дебелината на акустично проводимите материали може да бъде измерена с помощта на ултразвуков тест. Възможно е също така да се установят вътрешни и външни дефекти на материали и кухи изделия, които трябва да отговарят на определени изисквания.

Предимства на Testboy 75:

 • Голям диапазон на измерване;
 • Висока степен на прецизност на измерването;
 • Настройка на резонансните честоти.

Testboy Car Tester – тестер на напрежение

Testboy Car Tester е отличен уред за отстраняване на неизправности във вериги от 3 до 48 V DC в леките автомобили и всички други транспортни средства. Четири LED индикатора показват напрежението и полярността. Вграденият инструмент за перфориране улеснява тестването на вериги, а назъбените щипки решават проблемите със заземяването.

Предимства на Testboy Car Tester:

 • Индикатор за полярност;
 • Интегриран перфориращ инструмент.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Testboy в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Testboy и да Ви дадем най-добрите цени!

Информация за сертифицирани решения, защита на данните и спазване на изискванията за съответствие ще намерите в Trust Center 2.0 на Eplan

Един интерфейс в устройство вместо два с хибридни конектори M12 с Y-кодиране на Harting

С безконтактните тестери за напрежение на Testboy всеки електротехник е оборудван без компромис

Следващото поколение модулни индустриални конектори- Domino Modules от HARTING

Свързването на акумулаторни батерии за съхранение на енергия – бързо, лесно и без инструменти с лостовата система на WAGO

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Информация за сертифицирани решения, защита на данните и спазване на изискванията за съответствие ще намерите в Trust Center 2.0 на Eplan

Електротехническото проектиране вече се извършва в облак. EPLAN Cloud на...
Към статията

Един интерфейс в устройство вместо два с хибридни конектори M12 с Y-кодиране на Harting

Компанията Harting разшири своята продуктова линия конектори M12, обявявайки пазарния...
Към статията

С безконтактните тестери за напрежение на Testboy всеки електротехник е оборудван без компромис

Тестерите за напрежение са широко използвано контролно-измервателно оборудване за общи...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X