Harting

Harting продължава тенденцията към миниатюризация на продуктите с новия интерфейс Mini Ethernet за инфотейнмънт системи

Водещият европейски производител Harting Technology Group разшири своята продуктова линия от миниатюрни конектори за пренос на данни ix Industrial с нови сглобени кабелни комплекти, предназначени за пътнически информационно-развлекателни системи в железопътния транспорт. Чрез комбиниране на отличения с престижни награди интерфейс за пренос на данни ix Industrial с EtherRail кабел, Harting Technology Group ще предлага в бъдеще кабелни комплекти с производителност от категория 6A, поддържащи скорост на преноса на данни до 10 Gbit/s в съответствие с все по-високите изисквания на железопътната индустрия.

Новото решение е идеално за пътническите информационно-развлекателни системи във влакове и автобуси, тъй като конекторът е значително по-малък и по-лек в сравнение с кръглите конектори, които често се използват в обществения транспорт.

Самозаконтрящият се фиксатор осигурява механична стабилност и възможност за бързо свързване с комутатори, монитори, бордови системи и други устройства без нужда от инструменти.

Интерфейсът ix Industrial отговаря и на най-строгите изисквания на промишлени приложения, като компактна и здрава алтернатива на конекторите RJ45. Обширното портфолио на Harting, състоящо се от контактни гнезда, сглобени индустриални кабелни комплекти, конектори за сглобяване на място в полеви условия и гигабитни комутатори, в бъдеще се очаква да бъде разширено още повече. Потребителите ще имат възможност да избират между кабелни изводи „отгоре“ и „отдолу“. Това е отлично решение, особено за приложения с ограничено инсталационно пространство.

В момента Harting работи върху комбиниране на интерфейса ix Industrial със заключващия механизъм PushPull, който е наложено решение сред потребителите поради лесната си експлоатация и отличната защита, която осигурява.

Компанията Harting ще продължи да поддържа тенденцията към миниатюризация. Нейна цел е да разшири познатия формат интерфейси с мини версии на ix Industrial от тип A (Ehternet) и тип B (за сигнали). Това значително ще намали изискванията за пространство откъм страната на устройствата, дори за приложения, в които е необходима степен на защита IP65/67.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Harting в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Harting и да Ви дадем най-добрите цени!

Интердисциплинарното проектиране вече е по-лесно и по-ясно отвсякога с платформата EPLAN 2022

Черен Петък в rittbul.bg!

За шумни производствени обекти Compro осигурява надеждна звукова сигнализация чрез акустични сигнални устройства Chiasso Voice & Sound

Heitec разработи и произведе напълно окомплектован невростимулатор със здрава и удобна конструкция

Ритбул: Решения на WAGO са използвани в системата за сградна автоматизация на The Squaire – лежащия небостъргач във Франкфурт

Инструкции за преминаване към EPLAN 2022

Раздвижените плоски клещи TwinGrip на Knipex са първият инструмент, съчетаващ челно и странично захващане

Бързо и лесно координиране и съгласуване на проекти за контролни шкафове с EPLAN eVIEW Free AR и дигитален двойник

Петък /22.10.2021 год./ офисите на Ритбул ЕООД в София и Пловдив няма да работят с клиенти.

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Интердисциплинарното проектиране вече е по-лесно и по-ясно отвсякога с платформата EPLAN 2022

Новата платформа EPLAN 2022 вече е тук. С нея Eplan...
Към статията

Черен Петък в rittbul.bg!

В периода от 26-ти до 28-ми Ноември (Петък, Събота, Неделя),...
Към статията

За шумни производствени обекти Compro осигурява надеждна звукова сигнализация чрез акустични сигнални устройства Chiasso Voice & Sound

Акустичните сигнални устройства са предназначени да привличат човешкото внимание към...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X