Eplan

Eplan виртуален инженеринг за контролно табло

Новата версия EPLAN Pro Panel, 2.8

tabla

Новата Версия 2.8 на EPLAN Pro Panel, ще бъде пусната малко след изложението SPS IPC Drives. Посетителите на изложението могат да очакват цялосно обновяване на професионалната версия, включително многобройни нови възможности за моделиране на поставените компоненти или табла. Друго интересно представяне, на което ще можете да се насладите по време на изложението е автоматичната миграция на проекти, базирани на TS 8 (приложение на Ритал за 3D табла), към новата система за Rittal VX25. И това не е всичко: EPLAN и Rittal съвместно ще представят широк спектър от иновации по отношение на инженерните контролни табла в Нюрнберг.

Нюрнбер, 27 Ноември, 2018г. – Новият EPLAN Pro Panel, Версия 2.8 ще направи своя дебют на изложението SPS IPC Drives. Софтуерът за виртуално 3D моделиране на контролни табла, притежава гъвкавост и ефективност, изненадва потребителите с чисто нов 4K потребителски интерфейс. Той също така кара хората, вземащи решения, да се настанят удобно, заинтригувани. На живо съвместните презентации в Нюрнберг между EPLAN и Rittal ще запознаят всички с най-новите иновации при моделирането на табла.
Те включват допълнителни софтуерни решения за инженерни и предпроектни операции, новаторска системна технология за контролни табла, електроразпределителни и климатични системи, интегрирани технологии за автоматизация и системи за дигитална, интегрирана вече автоматизация на производствените процеси. По този начин EPLAN и Rittal се позиционират като доставчици, предлагащи решения за оптимизиране на процесите в инженеринга на контролни табла: комбинирани машини / хардуерни и софтуерни решения, придружаващи данни, продукти и цялостни услуги за интегриране на процесите.

Сменяте компоненти? Няма проблем…

Новата версия на EPLAN Pro Panel е напълно насочена към “процесите”. Съществуващите конфигурации на триизмерни табла често търпят промени – независимо дали това се дължи на липса на пространство или на различни спецификации на таблото, например, вратата е закачена отдясно, вместо отляво. Новата функция “Switch Device” дава възможност на потребителите да изключват, вече поставените стари компоненти. Нещо повече: Макро вариантите могат лесно да бъдат избрани и запазени в макрос данните. Същото важи и за монтажа на повърхности: Комплектното оборудване може лесно да бъде присвоено на различна монтажна повърхност. Това означава, че цялостното оформление на 3D монтаж може бързо и лесно да бъде интегрирано в друга среда на проектиране.

Промените в системата са лесни

Rittal наскоро представи новата система VX25, така че компаниите, които използват таблата Rittal TS 8, са изправени пред предизвикателството да променят съществуващите си проекти. За щастие, EPLAN Pro Panel Professional, версия 2.8 предлага безупречна поддръжка на миграцията. Как работи ли? Проект в 3D монтажно пространство или отделно табло се анализират със софтуерна поддръжка. Ако системата определи, че компонентите за миграцията VX25 липсват, те са обобщени в списък за покупки и са интегрирани в управлението на EPLAN части чрез EPLAN Data Portal shopping cart.

Системна миграция

Ако всички елементи са налице, системата извършва миграцията автоматично. TS 8 елементите се заменят с елементи VX25. Софтуерът взема предвид съществуващите препратки между позиционираното оборудване и нивата на сглобяване. Същото важи и за информация, свързана с NC, като например мрежи за маршрутизиране на кабели. Интерактивните функции, като тестови цикли и корекции на разстоянията за линейни допълнения, допълват новия диапазон на производителност за версия 2.8.

Източник EPLAN

Петък /22.10.2021 год./ офисите на Ритбул ЕООД в София и Пловдив няма да работят с клиенти.

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Интерфейсът Harting ix Industrial предлага на производители и потребители невъзможна до момента миниатюризация

Онлайн конференция на 29 и 30 септември дава практически опит с автоматизираното проектиране чрез платформата Eplan

“Rittal – Das System.” Мобилно шоу пред офиса ни в Пловдив

Научавайте първи за най-новото и най-интересното от програмата на Академия Ритбул в новия раздел на сайта

Измервателните уреди на Testboy покриват и най-строгите приложни изисквания в автомобилния сектор

Базирана на AdvancedTCA системна платформа на Heitec е предназначена за мобилни телекомуникационни мрежи

Научете повече за автоматизираните системи на Rittal и софтуерната услуга Eplan на онлайн събитието Rittal & Rittbul Automation Day

Намалено работно време за 26-ти и 27-ми Август във връзка с предстояща ревизия в офисите на Ритбул ЕООД.

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Петък /22.10.2021 год./ офисите на Ритбул ЕООД в София и Пловдив няма да работят с клиенти.

Скъпи приятели, клиенти и партньори, по изключение този Петък /22.10.2021/...
Към статията

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Компанията Eplan развива водещата софтуерна платформа за проектиране в сферата на...
Към статията

Интерфейсът Harting ix Industrial предлага на производители и потребители невъзможна до момента миниатюризация

Организацията PNO на ползвателите на Profinet публикува на 29 юни...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X