Eplan

EPLAN View Mobile – сега и за Android

Нова версия на приложението

Приложението за преглед на EPLAN проекти, което преди беше налично само за iOS, сега подготвя нови пътища. С новото име – EPLAN View Mobile – и фундаментално нова версия, приложението ще бъде налице и за Android от юли 2018 г. Потребителите ще могат да се възползват от лек, модерен дизайн със сателитно меню и други иновативни функции.
Безплатното приложение продължава да бъде много популярно, което се вижда от близо 11 000 изтегляния от стартирането му през 2013 г.

eplan csm

Необходима е бърза реакция и директен достъп до системна документация, независимо дали e за стартиране, поддръжка или проверка на грешка при работа. EPLAN View Mobile дава възможност тази проверка да се прави директно. Сега достъпно както за iOS, така и за Android, новото приложение позволява мигновен достъп до документацията на EPLAN в системата за автоматизация и помага на обслужващия персонал да се справя по ефективно с проблемите.

В новата версия, по време на нейното разработване, бяха интегрирани, многобройни иновативни функции, включително и сателитно меню, което предлага лесна навигация. Опростеността е фокусът на работата на приложението, като в основата е възможността всички по важни функции да могат да се управляват само с едно докосване. Това, което е известно като плуващи платна, е друг иновативен елемент, който обещава да направи приложението удоволствие да се използва. Контролите за докосване, типични за таблетите и смартфоните, означават, че потребителите интуитивно имат под контрол широк спектър от проекти. Тъй като Eplan View ще може да се използва на различни мобилни устройства, като например таблети с Android или iPad, приложението е по-лесно да се използва в “по-мръсни” среди, отколкото в чисто компютърно приложение.

Новата функция за търсене осигурява значителна добавена стойност за потребителите, с която те също така лесно могат да се придвижват от схеми или схеми. По този начин може да се види цялостният проект на EPLAN – независимо от дизайна, независимо от схемата за електрическа или флуидна мощност или с контролен шкаф. Приложението поддържа почти всички продукти на платформата, включително EPLAN Electric P8, EPLAN Fluid и дори Eplan Preplanning и EPLAN Pro Panel.

EPLAN View Mobile ще се предлага на английски и немски език в началото на юли и може да бъде изтеглено безплатно в съответните магазини – Google Play или App Store на Apple. И вече има планове за бъдещето на приложението: ще бъдат разширени допълнителни интерфейсни езици и 3D функционалност в областта на инженерното управление на кабината.

EPLAN View Mobile е по-лесен за използване и непрекъснатостта на данните е значително подобрена. Приложението, което допълва решението за визуализиране на облак, е друг важен елемент от портфолиото на инженерните решения на EPLAN: лесен достъп до проектите на EPLAN дори извън инженерния процес. Сътрудничеството между инженеринг и обслужване / сервиз става лесно в реалния свят чрез просто споделяне на документацията без хартия.

csm

Изтеглете приложението от тук:

 

Повече информация за EPLAN

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Интерфейсът Harting ix Industrial предлага на производители и потребители невъзможна до момента миниатюризация

Онлайн конференция на 29 и 30 септември дава практически опит с автоматизираното проектиране чрез платформата Eplan

“Rittal – Das System.” Мобилно шоу пред офиса ни в Пловдив

Научавайте първи за най-новото и най-интересното от програмата на Академия Ритбул в новия раздел на сайта

Измервателните уреди на Testboy покриват и най-строгите приложни изисквания в автомобилния сектор

Базирана на AdvancedTCA системна платформа на Heitec е предназначена за мобилни телекомуникационни мрежи

Научете повече за автоматизираните системи на Rittal и софтуерната услуга Eplan на онлайн събитието Rittal & Rittbul Automation Day

Намалено работно време за 26-ти и 27-ми Август във връзка с предстояща ревизия в офисите на Ритбул ЕООД.

Мини редови клеми на Wago — предпочитан избор на инсталаторите за свързване на устройства

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Компанията Eplan развива водещата софтуерна платформа за проектиране в сферата на...
Към статията

Интерфейсът Harting ix Industrial предлага на производители и потребители невъзможна до момента миниатюризация

Организацията PNO на ползвателите на Profinet публикува на 29 юни...
Към статията

Онлайн конференция на 29 и 30 септември дава практически опит с автоматизираното проектиране чрез платформата Eplan

Индустрия 4.0 постави инженерното проектиране на ново, още по-високо ниво....
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X