Eplan

EPLAN View Mobile – сега и за Android

Нова версия на приложението

Приложението за преглед на EPLAN проекти, което преди беше налично само за iOS, сега подготвя нови пътища. С новото име – EPLAN View Mobile – и фундаментално нова версия, приложението ще бъде налице и за Android от юли 2018 г. Потребителите ще могат да се възползват от лек, модерен дизайн със сателитно меню и други иновативни функции.
Безплатното приложение продължава да бъде много популярно, което се вижда от близо 11 000 изтегляния от стартирането му през 2013 г.

eplan csm

Необходима е бърза реакция и директен достъп до системна документация, независимо дали e за стартиране, поддръжка или проверка на грешка при работа. EPLAN View Mobile дава възможност тази проверка да се прави директно. Сега достъпно както за iOS, така и за Android, новото приложение позволява мигновен достъп до документацията на EPLAN в системата за автоматизация и помага на обслужващия персонал да се справя по ефективно с проблемите.

В новата версия, по време на нейното разработване, бяха интегрирани, многобройни иновативни функции, включително и сателитно меню, което предлага лесна навигация. Опростеността е фокусът на работата на приложението, като в основата е възможността всички по важни функции да могат да се управляват само с едно докосване. Това, което е известно като плуващи платна, е друг иновативен елемент, който обещава да направи приложението удоволствие да се използва. Контролите за докосване, типични за таблетите и смартфоните, означават, че потребителите интуитивно имат под контрол широк спектър от проекти. Тъй като Eplan View ще може да се използва на различни мобилни устройства, като например таблети с Android или iPad, приложението е по-лесно да се използва в “по-мръсни” среди, отколкото в чисто компютърно приложение.

Новата функция за търсене осигурява значителна добавена стойност за потребителите, с която те също така лесно могат да се придвижват от схеми или схеми. По този начин може да се види цялостният проект на EPLAN – независимо от дизайна, независимо от схемата за електрическа или флуидна мощност или с контролен шкаф. Приложението поддържа почти всички продукти на платформата, включително EPLAN Electric P8, EPLAN Fluid и дори Eplan Preplanning и EPLAN Pro Panel.

EPLAN View Mobile ще се предлага на английски и немски език в началото на юли и може да бъде изтеглено безплатно в съответните магазини – Google Play или App Store на Apple. И вече има планове за бъдещето на приложението: ще бъдат разширени допълнителни интерфейсни езици и 3D функционалност в областта на инженерното управление на кабината.

EPLAN View Mobile е по-лесен за използване и непрекъснатостта на данните е значително подобрена. Приложението, което допълва решението за визуализиране на облак, е друг важен елемент от портфолиото на инженерните решения на EPLAN: лесен достъп до проектите на EPLAN дори извън инженерния процес. Сътрудничеството между инженеринг и обслужване / сервиз става лесно в реалния свят чрез просто споделяне на документацията без хартия.

csm

Изтеглете приложението от тук:

 

Повече информация за EPLAN

Намалено работно време: Петък, 18- ти Юни.

Новата ориентирана към бъдещето платформа HeiSys на Heitec предлага неограничени възможности за транспортния сектор

Eplan 2022 е вече тук! С нов потребителски интерфейс и функционални възможности от дигиталното бъдеще

Продуктите и системите за измерване и контрол на Endress+Hauser водят до оптимизaция на технологичните процеси и по-голяма рентабилност

За критични индустриални приложения и надеждна и устойчива връзка на бизнес мрежи – решенията на Virtual Access

Раздвижени водопроводни клещи Cobra от Knipex за всеки размер: перфектно затягане, захващане, задържане, притискане и огъване

Harting продължава тенденцията към миниатюризация на продуктите с новия интерфейс Mini Ethernet за инфотейнмънт системи

За сигурно и безопасно споделяне на проекти в облачна среда с възможност за съвместно и гъвкаво проектиране – Eplan eManage

Съвременни технологии, висока ефективност и качество на конкурентна цена – преплетени в измервателните уреди Voltmaster на Testboy

Устойчиви решения за пренос на данни на Westermo гарантират сигурност и надеждност на жп транспорта в Корнуол

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Намалено работно време: Петък, 18- ти Юни.

Скъпи клиенти и партньори, този Петък /18-ти юни/ офисите на...
Към статията

Новата ориентирана към бъдещето платформа HeiSys на Heitec предлага неограничени възможности за транспортния сектор

В условията на широко пазарно предлагане на сложни и комплексни...
Към статията

Eplan 2022 е вече тук! С нов потребителски интерфейс и функционални възможности от дигиталното бъдеще

EPLAN непрекъснато актуализира софтуерните си решения, за да създаде съвременни...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X