Eplan

EPLAN View Mobile – сега и за Android

Нова версия на приложението

Приложението за преглед на EPLAN проекти, което преди беше налично само за iOS, сега подготвя нови пътища. С новото име – EPLAN View Mobile – и фундаментално нова версия, приложението ще бъде налице и за Android от юли 2018 г. Потребителите ще могат да се възползват от лек, модерен дизайн със сателитно меню и други иновативни функции.
Безплатното приложение продължава да бъде много популярно, което се вижда от близо 11 000 изтегляния от стартирането му през 2013 г.

eplan csm

Необходима е бърза реакция и директен достъп до системна документация, независимо дали e за стартиране, поддръжка или проверка на грешка при работа. EPLAN View Mobile дава възможност тази проверка да се прави директно. Сега достъпно както за iOS, така и за Android, новото приложение позволява мигновен достъп до документацията на EPLAN в системата за автоматизация и помага на обслужващия персонал да се справя по ефективно с проблемите.

В новата версия, по време на нейното разработване, бяха интегрирани, многобройни иновативни функции, включително и сателитно меню, което предлага лесна навигация. Опростеността е фокусът на работата на приложението, като в основата е възможността всички по важни функции да могат да се управляват само с едно докосване. Това, което е известно като плуващи платна, е друг иновативен елемент, който обещава да направи приложението удоволствие да се използва. Контролите за докосване, типични за таблетите и смартфоните, означават, че потребителите интуитивно имат под контрол широк спектър от проекти. Тъй като Eplan View ще може да се използва на различни мобилни устройства, като например таблети с Android или iPad, приложението е по-лесно да се използва в “по-мръсни” среди, отколкото в чисто компютърно приложение.

Новата функция за търсене осигурява значителна добавена стойност за потребителите, с която те също така лесно могат да се придвижват от схеми или схеми. По този начин може да се види цялостният проект на EPLAN – независимо от дизайна, независимо от схемата за електрическа или флуидна мощност или с контролен шкаф. Приложението поддържа почти всички продукти на платформата, включително EPLAN Electric P8, EPLAN Fluid и дори Eplan Preplanning и EPLAN Pro Panel.

EPLAN View Mobile ще се предлага на английски и немски език в началото на юли и може да бъде изтеглено безплатно в съответните магазини – Google Play или App Store на Apple. И вече има планове за бъдещето на приложението: ще бъдат разширени допълнителни интерфейсни езици и 3D функционалност в областта на инженерното управление на кабината.

EPLAN View Mobile е по-лесен за използване и непрекъснатостта на данните е значително подобрена. Приложението, което допълва решението за визуализиране на облак, е друг важен елемент от портфолиото на инженерните решения на EPLAN: лесен достъп до проектите на EPLAN дори извън инженерния процес. Сътрудничеството между инженеринг и обслужване / сервиз става лесно в реалния свят чрез просто споделяне на документацията без хартия.

csm

Изтеглете приложението от тук:

 

Повече информация за EPLAN

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Новата търговска платформа Eplan Marketplace е създадена в помощ на потребителите с цел оптимизация на ресурсите

Нови промишлени рутери с безжична комуникация Merlin на Westermo за взискателни приложения

С подобрените си функции Eplan Harness proD 2022 опростява 3D проектирането за полагане на кабелни снопове

Остри и здрави, универсалните макетни ножове Knipex CutiX гарантират прецизни разрези без огъване или счупване

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Типичната индустриална среда се характеризира преди всичко със своите тежки...
Към статията

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Скъпи клиенти и партньори, Както вече знаете, между 30-ти Май...
Към статията

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Посетете ETI Virtual Fair   На изложението Intersolar München 2022,...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X