Eplan

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това, пазарните условия се променят. Eplan последователно се адаптира към тези промени:

От август 2021 г. нови софтуерни лицензи ще се предлагат изключително на абонаментна основа. Компаниите ще могат да се възползват от по-голяма гъвкавост!

От 01 август 2021 г. EPLAN ще предлага нови лицензи изключително на абонаментна база.

Главният изпълнителен директор на EPLAN, Себастиан Сейц обяснява хода:

„За нашите клиенти, ние насочваме бизнеса си 100% към бъдещето. Това новаторско решение ще се отплати както за настоящите, така и за новите клиенти.”

Сейц е убеден, че плюсовете, като атрактивните условия за ползване, гъвкавостта по отношение на продължителността на абонамента, както и изчерпателният пакет от нови функции, въведени с пускането на предстоящата версия на EPLAN, ще удовлетворят всичките нужди на клиента.

„Успехът на нашите клиенти е във фокуса на всичко, което правим“, казва Себастиан Сейц.

„С нашите разработки на софтуер, искаме да изградим още по-голямо доверие, както и да вдъхновим нашите клиенти.“ Това изявление очертава и кредото на компанията: осигуряване и напредване на успеха на клиентите, с ефективно инженерство.

Освен това изпълнителният директор на компанията, очаква с нетърпение абонаментния модел, който води до още по-интензивен диалог с клиентите.

„Искаме допълнително да засилим връзката с нашите клиенти. Във времена на цифрова и индустриална трансформация, тясната комуникация, формира основата за успех и от двете страни “ казва Сейц.

Новите условия за абонамент са налични веднага. Новите клиенти и настоящите клиенти обаче могат да продължат да купуват нови или допълнителни лицензи, като постоянни лицензи до 31 юли 2021 г.

Фирма Ритбул предлага продуктите на EPLAN в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти EPLAN и да ви дадем най-добрите цени!

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията

EPLAN Pro Panel и Rittal Perforex: комбинация, която гарантира успех

За да се справи с увеличения обем от поръчки, английската...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X