Eplan

EPLAN ePULSE: Повишаване качеството на продуктите и процесите

Новата облачна стратегия на EPLAN ePULSE

EN_EPLAN_ePULSE

Доставчикът на решения EPLAN вече отдавна предлага системи, базирани на „облак“. EPLAN Data Portal е създаден в световен мащаб като библиотека на производителя за изтегляне на данни. От началото на 2019 г. EPLAN eVIEW разшири обхвата на решенията, с които проектите на ECAD могат да бъдат разглеждани, проверявани и коментирани чрез използване на „redlining“ работен процес. С EPLAN ePULSE, пътят на компанията към гъвкавото развитие на облаците, продължава систематично в диалог с клиенти и партньори.

EPLAN ePULSE, най-новото решение на компанията, е основата за пълна мрежа от облачни системи, които обединяват данни и проекти, дисциплини и инженери по целия свят. Използвайки своите интернет браузъри, потребителите получават достъп до приложения, които подобряват съществуващия продукт на EPLAN платформата с нови функции по веригата на стойностите, базирана на данни. Отвореният дизайн на EPLAN ePULSE включва бъдещи планове за осигуряване на достъпност на различни формати и интерфейси към системи от други доставчици.

Връзка във веригата за доставки

„Използваме гъвкави методи за развитие на нашите клауд оферти и следим нуждите на нашите клиенти“, казва Себастиан Зайц, главен изпълнителен директор на EPLAN и Cideon. „EPLAN ePULSE служи като връзка в рамките на веригата за доставки между крайните клиенти, доставчиците на машини и съоръжения и производителите на компоненти в промишленото производство.” Данните от проекта, съхранявани в EPLAN ePULSE, са едновременно описание на системата за вътрешно производство на компанията и клиентска документация за всички аспекти на цифровия „близнак“, свързани с автоматизацията. „В ерата на цифровизацията това позволява на нашите клиенти да разчитат 100% на цифровите данни“, обяснява Сейц. За тази цел EPLAN създаде ново звено, което дава нов тласък в стила на днешните технологии. Тук се провеждат експерименти и се обсъждат с клиенти и партньори. Не всяка идея ще види бял ден, но творческото мислене е повече от приветствано и насърчавано.

Преглед на системите, базирани на облак от EPLAN

С EPLAN eVIEW инженерните проекти, генерирани в платформата EPLAN, ще бъдат директно достъпни в облака. Това означава, че данните за проекта могат да се разглеждат по всяко време от всяко място. Функцията за „redlining“ позволява на служителите в цеха или в поддръжката да добавят своите предложения за промени в схемите.

EPLAN Data Portal предлага уеб-базиран достъп до висококачествени продуктови каталози на многобройни производители на компоненти. Всички решения, включени в EPLAN платформата, имат равен достъп до тази уеб услуга. Лесният трансфер на компоненти в EPLAN документацията намалява времето и усилията, необходими за инженерното проектиране и повишава качеството на машинната и инсталационна документация.

С облачната версия на EPLAN Cogineer генерирането на схеми от библиотека с шаблони само с няколко кликвания скоро ще бъде възможно директно в браузъра. Новата разширена версия, EPLAN Cogineer Advanced, предлага допълнителни функции: импортирането на конфигурационни променливи и набори от стойности и лесното повторно използване на подфункциите спомагат за по-лесното създаване на модели.

Background

Клауд решенията са ефективен инструмент за повишаване на стандартизацията на данните и процесите. В инженерството това върви ръка за ръка с нови възможности за оптимизиране на процесите и повишаване на качеството на нивото на продукта и процеса. В крайна сметка всички участници ще работят от една и съща единна база данни – с възможност за разширяване на достъпа по цялата верига на доставки. Облакът като централно място за обмен на подходящи инженерни данни осигурява бърз достъп, което прави този портал за висококачествени цифрови данни от всяко място изключително лесно за използване. EPLAN ePULSE позволява на компаниите да запазят своята конкурентоспособност в днешния свят, с ясен потенциал за продължителен успех в дългосрочен план.

С помощта на EPLAN немската компания Protec Technologies направи своите процеси по-сигурни и значително по-ефективни

Универсалната термовизионна Testboy TV 293 предлага широка функционалност в малки габарити

Нови интерфейсни компоненти на Endress+Hauser осигуряват надеждно захранване, комутация и удвояване на сигнала

Празничен график на Ритбул ЕООД.

С новата серия 2601 WAGO допълва своята уникална продуктова гама от клемни блокове за печатни платки с лостова технология

Намерете още по-бързо точния компонент за Вашия проект в новия портал за данни на Eplan

Harting разработи нови интерфейси за железопътни транспортни средства в отговор на съвременните предизвикателства в сектора

Интердисциплинарното проектиране вече е по-лесно и по-ясно отвсякога с платформата EPLAN 2022

Черен Петък в rittbul.bg!

За шумни производствени обекти Compro осигурява надеждна звукова сигнализация чрез акустични сигнални устройства Chiasso Voice & Sound

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

С помощта на EPLAN немската компания Protec Technologies направи своите процеси по-сигурни и значително по-ефективни

Около 35% от крайното потребление на енергия и около 30%...
Към статията

Универсалната термовизионна Testboy TV 293 предлага широка функционалност в малки габарити

Инфрачервената термовизионна камера TV 293 на немския производител Testboy, която...
Към статията

Нови интерфейсни компоненти на Endress+Hauser осигуряват надеждно захранване, комутация и удвояване на сигнала

Интерфейсните модули от серията RN са в основата на веригите...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X