Eplan

Дигитализация в областта на инженерството: трансфер на продуктивни знания за по-добра оптимизация

Постоянните и последователно достъпните данни от инженеринга до производството са задължителни за успешните компании в ерата на Industry 4.0. До каква степен вече са били дигитализирани бизнес процесите в инженерния сектор? За първи път EPLAN предлага на клиентите си индивидуален процес с консултации на живо по време на SPS IPC Drives в Нюрнберг. Доставчикът на решения ще представи и най-новите разработки в областта на инженеринга заедно със своя филиал CIDDON – включително платформата EPLAN, версия 2.8 и софтуера за „облак“Store Share View, чието ново име ще бъде разкрито на търговското изложение. Също така ще има съвместни презентации с Rittal за универсалните концепции за интегрирана верига на стойността.

“Вашите процеси напълно дигитализрани ли са?” EPLAN набляга на своите клиенти по отношение на техния инженеринг и ще предлага директни консултации по процеса на SPS IPC Drives 2018 в Нюрнберг. Компаниите могат да проучат своите инженерни процеси на място с експертите на EPLAN. Консултантите изготвят общ преглед на ситуацията с клиента и подчертават първоначалния потенциал за оптимизация в инженерния пейзаж, неговите процеси и потоци от данни. Това е нещо, което вземащите решения могат да предприемат веднага, което води до ценови решения, които правят технологичните процеси на автоматизация в машиностроенето и строителството по-добри в дългосрочен план. За пореден път посещението на търговската изложба води до трансфер на продуктивни знания, които показват потенциални и рентабилни решения с висока степен на възвръщаемост.

Платформа EPLAN, версия 2.8
Малко по-рано EPLAN представя новата платформа 2.8. Решението CAE EPLAN Electric P8 изненадва с изцяло нов потребителски интерфейс и интегриран потребителски портал. SPS IPC Drives участниците могат допълнително да очакват многобройни възможности за изключване на разположени устройства или дори на цели корпуси за управление в новата професионална версия на EPLAN Pro Panel. Ще бъде представена и автоматичната миграция на проектите, базирани на TS8, на новата система Rittal VX25.

Интегрирана верига на стойностите: “Окабеляване”
Използвайки примера за окабеляване на контролния шкаф, Rittal и EPLAN ще покажат как производственият процес в кабината за управление и комутационното инженерство маг да бъдат дигитализирани, стандартизирани и автоматизирани. Взети заедно това дава възможност за дълготрайно повишаване на производителността и качеството. EPLAN и Rittal също ще изложат интегрирани решения по цялата верига: от предоставяне на данни за цифрови устройства и продуктови конфигуратори до инженерния процес и процеса на предварително планиране – където се създава цифровата двойка на контролното табл. Друго подчертано е представянето на Wire Terminal WT от Rittal Automation Systems, нова машина за обработка на тел за напълно автоматична обработка на проводници за различни проводникови напречни сечения. Освен това, Rittal и EPLAN ще представят услугите на своето Value Chain Consulting за продукти и решения.

Новият облачен софтуер скоро ще бъде на разположение
Софтуерът Store Share View – първият етап от новата концепция за облачни услуги на EPLAN – се появи за пръв път в Хановер през април. На тазгодишното изложение SPS IPC Drives, EPLAN ще представи иновативния облачен софтуер под ново име. Софтуерът ще бъде на разположение след няколко седмици и с пускането на платформата EPLAN 2.8 потребителите ще могат да гледат, коментират и споделят проекти директно в облака за първи път. Макар че тази функционалност значително увеличава възможностите, предоставени от свързаността и сътрудничеството в областта на инженеринга, Store View View също така отбелязва, че връзките от облак към облак, които EPLAN представя, ще бъдат възможни с помощта на примера за нови сценарии на приложения в поддръжката.

EPLAN – Правилната програма за всички!

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Интерфейсът Harting ix Industrial предлага на производители и потребители невъзможна до момента миниатюризация

Онлайн конференция на 29 и 30 септември дава практически опит с автоматизираното проектиране чрез платформата Eplan

“Rittal – Das System.” Мобилно шоу пред офиса ни в Пловдив

Научавайте първи за най-новото и най-интересното от програмата на Академия Ритбул в новия раздел на сайта

Измервателните уреди на Testboy покриват и най-строгите приложни изисквания в автомобилния сектор

Базирана на AdvancedTCA системна платформа на Heitec е предназначена за мобилни телекомуникационни мрежи

Научете повече за автоматизираните системи на Rittal и софтуерната услуга Eplan на онлайн събитието Rittal & Rittbul Automation Day

Намалено работно време за 26-ти и 27-ми Август във връзка с предстояща ревизия в офисите на Ритбул ЕООД.

Мини редови клеми на Wago — предпочитан избор на инсталаторите за свързване на устройства

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

По-бързи, по-ефективни и по-печеливши в проектирането с EPLAN Workshop от Ритбул

Компанията Eplan развива водещата софтуерна платформа за проектиране в сферата на...
Към статията

Интерфейсът Harting ix Industrial предлага на производители и потребители невъзможна до момента миниатюризация

Организацията PNO на ползвателите на Profinet публикува на 29 юни...
Към статията

Онлайн конференция на 29 и 30 септември дава практически опит с автоматизираното проектиране чрез платформата Eplan

Индустрия 4.0 постави инженерното проектиране на ново, още по-високо ниво....
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X