Testboy

С безконтактните тестери за напрежение на Testboy всеки електротехник е оборудван без компромис

Тестерите за напрежение са широко използвано контролно-измервателно оборудване за общи проверки на напрежението. Те определят дали то е налично или прекъснато в частите под напрежение. Устройствата могат да установяват напрежение на постоянен или променлив ток в зависимост от модела, както и да се използват за ниско напрежение до 1 kV или високо напрежение. Безконтактните тестери на напрежение на Testboy са незаменими помощници в ежедневната работа на електротехници и електроинженери, тъй като надеждно и бързо откриват проводници под напрежение и благодарение на компактния си размер лесно се побират в джоба на риза или панталон. При наличие на напрежение, тестерът подава сигнал, който обикновено е светлинен.

Тестерите за напрежение Testboy са безконтактни контролно-измервателни устройства, които не изискват протичане на ток, за да функционират, благодарение на капацитивния си метод на измерване. Те са в състояние да установяват прекъсване на проводниците с точност до сантиметър, но могат да открият само променливотоково напрежение. С тяхна помощ потребителите са в състояние да идентифицират мигновено проводници под напрежение в контакти, ключове, кабелни съединения, разклонителни кутии или кабелни барабани.

Тестерите за напрежение на Testboy са изработени от удароустойчива ABS пластмаса и са класифицирани в категорията за пренапрежение CAT III 1000 V.

Надежден тест за напрежение с уредите на Testboy

Моделите Testboy 10, 11 и 111 се използват за измерване на напрежение в диапазона от 110 до 1000 V AC. Докато безконтактният тестер за напрежение Testboy 10 подава само светлинен сигнал, моделите 11 и 111 поддържат и акустичен сигнал. В Testboy 111 е интегрирано, също така, LED фенерче. Моделите Testboy 110, 113 и 114 могат да измерват напрежение от 12 V и следователно да се използват за системи ниско напрежение. Тези тестери намират приложение при локализиране на невидими прекъсвания в удължителни кабели или изгорели крушки във вериги за осветление. Те също сигнализират визуално и/или акустично, а Testboy 114 дори вибрира. Всички изброени модели разполагат с фабрично изпълнение на вградено практично LED фенерче. Безконтактният тестер на напрежение Testboy 105 съчетава характеристиките на уредите от тази продуктова гама и по този начин предлага най-надеждната помощ на всеки специалист, който трябва да извършва ежедневни тестове на напрежение. Моделът се счита за един от най-безопасните и бързи уреди от този вид и регистрира прекъсвания на напрежението за секунди с отклонение от само няколко милиметра.

Тестерите за напрежение на Testboy са най-добрият избор, ако търсите устройства в диапазона на ниско напрежение до 1 kV.

Контролно-измервателните устройства , които са сертифицирани в съответствие със стандарта IEC/EN 61010-1 (DIN VDE 0411), тестват проводниците под напрежение бързо, безопасно и надеждно чрез интегрираната превключвателна верига в накрайника, без да имат нужда от протичане на ток.  Те отговарят на Директивата за ниско напрежение 2006/95/ЕС и на Директивата за ЕМС 2004/108/EС. Качеството и безопасността са на първо място във всички тестови и измервателни устройства, от тестери за непрекъснатост на веригата до тестери за напрежение в розетките. С Testboy 40 Plus компанията предлага и двуполюсен тестер за напрежение, във възможностите на който е да регистрира правотоково и променливотоково напрежение в диапазона от 6 до 400 V.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Testboy в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да Ви консултираме при избора на продукти на Testboy и да Ви дадем най-добрите цени!

Един интерфейс в устройство вместо два с хибридни конектори M12 с Y-кодиране на Harting

С безконтактните тестери за напрежение на Testboy всеки електротехник е оборудван без компромис

Следващото поколение модулни индустриални конектори- Domino Modules от HARTING

Свързването на акумулаторни батерии за съхранение на енергия – бързо, лесно и без инструменти с лостовата система на WAGO

Heitec разработи персонализирано решение за корпуса на блока за управление на шлифовъчна машина

Ритбул ЕООД на Hannover Messe 2022

Виртуален панаир с ETI- защита на възобновяеми енергийни източници.

Стандартизирано използване на софтуер с данни за индивидуалните устройства с EPLAN Platform 2022

Индустриални алармени устройства Asserta на Compro – гаранция за сигурност и защита от най-висок клас

За оптимална безопасност при монтаж и минимално окабеляване на място – новите конектори Han S и конфекционирани кабели на Harting

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Един интерфейс в устройство вместо два с хибридни конектори M12 с Y-кодиране на Harting

Компанията Harting разшири своята продуктова линия конектори M12, обявявайки пазарния...
Към статията

Следващото поколение модулни индустриални конектори- Domino Modules от HARTING

Едно от решенията, които предизвикаха сериозен интерес по време на...
Към статията

Свързването на акумулаторни батерии за съхранение на енергия – бързо, лесно и без инструменти с лостовата система на WAGO

Производството на електроенергия от възобновяеми енергийни източници е все по-актуална...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X