Westermo

WESTERMO придобива швейцарската компания Neratec

С огромна радост Ви съобщаваме, че бизнес групата BEIJER GROUP, от която Westermo е част, придоби 100% от швейцарската компания Neratec Solutions AG.

Доволен съм, че обявяваме първото допълнително придобиване. След въвеждането на новата стратегия през 2016 г., ние доказахме възможностите си за растеж на база бизнеса си и сега започваме да добавяме нови компании, с цел разширяване на продуктовото портфолио ”, казва Per Samuelsson, президент и главен изпълнителен директор на BEIJER GROUP.
Neratec Solutions AG е технологична компания, специализирана в индустриални WLAN продукти и безжични сензорни решения.

Придобиването на Neratec ще укрепи позициите на Westermo в железопътната индустрия, като включим безжично портфолио, което ще разпространим чрез нашата световна мрежа за продажби. Neratec ще бъде нашият технологичен център в Швейцария за индустриални WLAN продукти.”, казва Джени Сьодал, главен изпълнителен директор на Westermo.

Какво да очаквате скоро при нас?
Neratec разработва и произвежда индустриални WLAN продукти, които отговарят на най-високите стандарти за приложения в железопътната, автомобилната и производствената промишленост, както и в автоматизацията на процесите и сигурността / наблюдението.

Безжичните сензорни продукти на Neratec служат за мониторинг на оборудване и инсталации. Такива системи за наблюдение на състоянието спомагат и подобряват ефективността и оптимизират планирането на поддръжката.
Решенията на Neratec обслужват редица индустрии. Здравината и надеждността са характеристики, които се вписват добре в транспортната, минната, морската, нефтената и автоматизираната промишленост.
Ние, от Ритбул, ще ви помогнем да създадете добавена стойност с новите висококачествени продукти, като дефинираме добре процесите и Ви предложим най-добрите решения за Вашия бизнес.

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X