Westermo

Уебинар: Защитете Вашата мрежа от неоторизиран достъп

Сряда, 17 април | 09.00 и 15.00 ч. Английски
Техническо ниво на умение: Средно | Продължителност: ~ 40 мин

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА!

Защитата на периметъра и защита от spoofing атака са жизнено важни за Вашата киберсигурност. Използвайки инструмент за управление на конфигурацията като WeConfig NCM, защитните стени по периметъра могат съвсем лесно да бъдат имплементирани. Тези защитни слоеве обаче могат да бъдат заобикаляни, когато атаките се правят от хора, пребиваващи в доверената мрежа. В допълнение, някои присъщи слабости в спецификациите на IP stack (тези, с ограничение на интегритета) правят възможно атакуващият да прехваща комуникациите незабелязано от “маскирани” устройства, за да изглеждат те като съществуващи и легитимни такива (spoofing).

В този кратък Webinar, мениджърът за продуктите на Cyber ​​Security от Westermo Niklas Mörth и експертът по мрежови приложения Jon-Olov Vatn ще обяснят защо защитата на периметъра трябва да включва наблюдение на изходящия трафик и удостоверяване на портове.

В индустриална система за управление, където потоците от данни са известни и статични, устройствата на Westermo WeOS могат да следят изходящия трафик на границата, а лошите или непознати заявки за свързване могат да бъдат регистрирани в система за откриване на проникване. Когато новите WeOS устройства са свързани към мрежата, валидността на устройството може да бъде проверена. Чрез прилагане на идентификация на портове, използвайки 802.1x през RADIUS, неуспешни опити за удостоверяване, които осигуряват добра индикация за потенциална атака, също могат да бъдат регистрирани.

! Не пропускайте възможността да научите повече за най-добрите индустриални практики за киберсигурност от експертния екип на Westermo.

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X