Testboy

Термовизионни камери Testboy в помощ при саниране на помещения и сгради

Изискванията към компаниите, занимаващи се със саниране на сгради, непрекъснато се повишават. Затова немският производител на прецизни и висококачествени измервателни устройства Testboy се специализира в разработването на надеждни уреди именно за тази дейност.

TV measurement indoor

Вече никой не се съмнява във важността на енергийното саниране на сградите. Качеството на тази дейност в голяма степен зависи от измервателните устройства, които са необходими при ежедневните дейности по обследване на обектите. Водещата немска компания в областта на измервателните прибори Testboy предлага широка продуктова гама от уреди за измерване на температура, влага, осветеност, разстояния и специални прибори за термография. Това дава възможност за избор на правилния измервателен прибор с гарантирано качество и висока точност за всички дейности по санирането. Измервателните и тестващи устройства Testboy опростяват процеса на вземане на решения и ускоряват всички саниращи дейности. Те осигуряват удобна визуализация на надеждно измерените показатели, като улесняват специалистите при вземането на решение за следващия етап в дейността на място, без да се налага употребата на голям брой различни обемисти устройства.

Touch-LT_Seite

Пример за такъв уред е термовизионната камера TV 295 Touch на Testboy. Тя улеснява санирането на помещения в много различни посоки. Уредът може да се използва за превантивна поддръжка, при откриване на течове и локализиране на трасета на отоплителни инсталации, както и при термография на цялата сграда. Камерата TV 295 Touch е оборудвана с 3.5“ сензорен екран, LED осветление и лазерен насочващ лъч. Уредът е с интегриран софтуер Testboy Reporter. Това дава възможност за генериране на подробни и надеждни протоколи с резултати от направеното обследване. Термовизионната камера е устойчива на слаби удари и е предназначена за употреба при температура в диапазона от -15 °C до 50 °C.

TV temperature measurement

TV 295 Touch намира приложение при профилактика на инсталации, при локализация на течове във водопроводни и отоплителни системи, за термография на сгради, при контрол на различни процеси в реално време, в научно-изследователската дейност, при проверката на печатни платки на малки разстояния, при диагностика на повреди във фотоволтаични батерии без прекъсване на експлоатацията и др.

Фирма Ритбул предлага продуктите и решенията на Testboy в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти на Westermo и да ви дадем най-добрите цени!

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X