WERA

Система за транспортиране инструменти Wera 2go

Високоустойчивите текстилни кутии на Wera са високо ценени сред професионалистите благодарение на възможността им да съхраняват подредено различни инструменти в минимално пространство. Те са изключително подходящи за мобилни приложения, но за някои работи инструментите, които са необходими, не могат да бъдат предвидени и в такива случаи се използват прекалено тежките кутии за инструменти. Имайки това в предвид, разработчиците на продукти във Wera намериха решение, което да бъде “мобилен дом” за текстилните кутии и калъфи за инструменти, като в същото време ръцете на работника остават свободни.

Системата за транспортиране на инструменти Wera 2go позволява лесно закачане и откачане на различни сетове инструменти на принципа на “велкро”, в зависимост от изискванията на текущата работа. Тази иновация спестява значително време за сортиране, добавяне и премахване на инструменти преди пътуване към работа на външен обект. Голям плюс е, че голяма част от комплектите на Wera са вече екипирани със зона за закачане в задната си част. Това позволява също лесното им закачане на стена или количка за инструменти.

Wera 2go се състои от четири модула, които са устойчиви на удар и влага, и осигуряват бърза подготовка за следващата работа. В същото време, Wera 2go е спестяващо място чудо – на пръв поглед модулите изглеждат малки, но на тях могат да бъдат поставени невероятен брой инструменти, както отвътре, така и отвън, готови за употреба.

Четирите модула са съвместими по между си до известна степен и могат да бъдат комбинирани според специфичните нужди. Те включват:

  • Wera 2go 1 – супер лек и мобилен, за пренос на инструменти със закачане от едната страна, подходящ за всички комплекти със зона за закачане
  • Wera 2go 2 – текстилен контейнер с възможност за закачане от двете страни и презрамка за рамо
  • Wera 2go 3 – кутия за инструменти и резервни части, с възможност за закачане към други Wera 2go модули
  • Wera 2go 4 – чанта за инструменти с регулируема разделителна секция за отвертки и други инструменти, с възможност за закачане към други Wera 2go модули

http://www.rittbul.bg/mfiles/wera-2go.pdf

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X