Harting

Конектори от високотехнологична пластмаса Han-Eco на Harting

Доскоро монтажът на съединители в контролните шкафове не бе особено лека задача. Предварително сглобените кабелни снопове и части от конектора трябваше да бъдат поставени от вътрешната страна в блоковата част на корпуса. Тази задача вече е значително улеснена, благодарение на продуктовата гама Han-Eco на утвърдения производител на индустриални съединители Harting, която включва набор от модулни конектори, изработени от високотехнологична пластмаса. Поради своята отлична устойчивост на въздействието на околната среда, конекторите са подходящи както за вътрешни, така и за външни приложения. Използването на пластмаса вместо метал намалява значително теглото и превръща съединителите в отлично решение, когато целта е оптимизация на теглото и цената на интерфейса.

Han-Eco

Han-Eco Modular

Модулите от широката продуктова гама Han-Modular могат да се поставят директно в корпусите от серията Han-Eco Modular. Сглобяването се осъществява без винтове и инструменти, тъй като се основава на елементарното и надеждно решение за закрепване, наречено „Click & Mate“. Това осигурява много нови възможности за приложение на пластмасовите корпуси както на закрито, така и на открито. Характерна особеност е, че във всеки корпус от представените четири стандартни типоразмера Han-Eco Modular може да се разположи по още един модул, отколкото в еквивалентните аналози от стандарта Han B.

Han Eco Modular Direct Integration

Han-Eco A

Благодарение на тънкопрофилния си дизайн корпусите от серията Han-Eco A са отлична алтернатива за различни приложения. Han-Eco A позволява лесно монтиране директно на стената на контролния шкаф отвътре, благодарение на опцията за тилен монтаж, която пести инсталационно време. Възможен е и традиционен монтаж на вложките и рамките отпред.

Han Eco A

Han-Eco B

Корпусите от серията Han-Eco B са пластмасов еквивалент на стандартния метален корпус Han B. Подобно на металните изпълнения, пластмасовите корпуси се предлагат в типоразмери от 6B до 24B. В тях могат да се разположат както моноблокови, така и модулни вложки, като последните са в комбинация с шарнирната рамка Han-Modular. Аналогично на конекторите Han-Eco A и Han-Eco B имат възможност за тилен монтаж в блоковата част както на моноблокови, така и на модулни вложки.

Основни предимства на пластмасовите конектори Han-Eco:

 • Han-Eco Modular: директно интегриране на модулите от гамата Han-Modular;
 • Han-Eco A: компактен дизайн и тилен монтаж;
 • Han-Eco B: възможност за тилен монтаж;
  Han Eco B
 • Han-Eco B: металните и пластмасовите изпълнения са взаимозаменяеми;
  Han Eco B
 • Han-Eco B: пластмасови корпуси за моноблоковете Han B.

Han Eco B

Потребителски ползи:

 • Металните и пластмасовите варианти на стандартите Han-Eco A и Han-Eco B са взаимозаменяеми;
 • Опцията за тилен монтаж значително намалява инсталационното време;
 • Комбинация от малко тегло и висока механична издръжливост;
 • Възможност за експлоатация на открито;
 • Висока корозионна устойчивост;
 • Пожароустойчивост, съгласно UL94 V0.

Благодарение на лесното сглобяване леките продукти от гамата Han-Eco спестяват време за монтаж, като опростяват свързването на системите. Потребителите могат да проектират индивидуални и компактни решения, избирайки от широк асортимент комуникационни и силови модули. Благодарение на конекторите Han-Eco, локомотивите вече са по-надеждни и имат по-ниски разходи за поддръжка и обслужване.

Пластмасовите конектори от серията Han-Eco са предназначени за приложения, които изискват множество връзки, като конвейерни системи, опаковъчни машини, модулни приложения и ветрогенераторни паркове, които не изискват скъпи метални корпуси.

Фирма Ритбул предлага продуктите на Harting в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти на Harting и да ви дадем най-добрите цени!

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X