Dietzel Univolt

Ритбул с изцяло обновен шоурум в град Пловдив

Заповядайте в изцяло обновения ни шоурум в град Пловдив, на адрес бул. Христо Ботев 76. Там вече може да намерите много голяма част от нашето продуктово портфолио – последни продукти и иновации от водещи производители.

Обърнали сме специално внимание на инсталационните материали за електрически инсталации. Основен акцент са широката гама продукти на австрийския лидер в производството на крепежни елементи Schnabl. Бързото и лесно фиксиране е изключително предимство, като от Комисията по сертифициране TÜV Austria показват, че високата им ефективност спестява до 60% от времето за работа в сравнение с традиционните методи за инсталация. Основен принцип на технологията на закрепване на Schnabl е, че крепежните елементи могат да бъдат поставени без инструмент и с много малко усилие, в отвор със свредло Ø6 мм. Използвайки специалния ексцентричен дизайн на разширяващия се елемент при подлагането му на натиск, крепежните елементи се фиксират здраво на мястото си и по този начин могат да издържат прикрепения товар.

schnabl plovdiv

Dietzel Univolt е друг австрийски производител, чиито продукти може да откриете в Ритбул Пловдив. Асортиментът включва богато разнообразие от конзолни и разклонителни кутии, твърди и гофрирани PVC тръби и всичко необходимо за изграждане на мълниезащита.

univolt plovdiv

Не на последно място, Ви очакват висококачествени решения от света на светодиодното осветление, професионалните ръчни инструменти и много други.

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X