Westermo

Ритбул проведе семинар на тема Индустриални комуникационни решения Westermo

На 29.03.2017 в град София, Ритбул проведе семинар на тема Индустриални комуникационни решения Westermo. Специално за презентацията, на разположение беше г-н Нури Шакир – директор продажби на шведската компания за Източна Европа. В семинара взеха участие водещи фирми от секторите на автоматизацията, минната индустрия, металургията, IT и телекомуникациите, разпределението на електрическа енергия. Общото между тези сектори е, че едно прекъсване в процесите на работа би довело до значителни загуби, нарушаване на цялостната работа и дори по-тежки последствия. В връзка, оборудването на Westermo е разработено за приложение в стратегически обекти. Точно това е и отличителната черта на продуктите на Westermo, които са проектирани да функционират в изключително тежки условия и при евентуални проблеми, да не позволяват прекъсване на различните процеси в предприятието.

Засегнати бяха теми като продуктовото портфолио на Westermo, различни ключови апликации и предимства на продуктите. Г-н Шакир представи и основните конкурентни предимства на гамата като оптоизолираните входове, големия температурен диапазон на работа, широките възможности за захранващо напрежение, възможността за включване на резервирано захранване. Ниската консумация на ток е друг плюс, особен когато става въпрос за голям брой устройства.

В детайл бяха разгледани сериите WolverineLynxRedFox. На разположение за присъстващите бяха мостри на индустриалните суичове, модеми, рутери, екстендъри и др.

westermo products seminar

Друга отличителна черта, на която беше обърнато специално внимание е операционната система WeOS. Тя е вградена във всички управляеми устройства и позволява поддръжка и настройка на firewall, за разлика от някои конкурентни продукти, при които има нужда от допълнителен модул и неочаквани разходи.

Интерфейса за настройка WeConfig е друго удобство, което опростява цялостната конфигурация и води до много по-бърза работа.

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X