Dietzel Univolt

Ритбул представи последни решения в сферата на осветлението, кабелните системи и крепежните елементи за електроинсталации в Пловдив

На 14.06.2017 в град Пловдив, Ритбул представи част от продуктовото си портфолио. В първата част на презентацията бяха разгледани последните новости от лидера в производството на интериорни и индустриални осветители Ledvance Osram. Основна тема бяха ефективността на светлинните LED източници, лесната подмяна и директните заместители на все още широко разпространените газоразрядни лампи. Специално внимание беше обърнато на LED тръбите SubstiTUBE, които предлагат голямо разнообразие от модели. Серията HF е предназначена за лампи с електронен баласт и заменя на 100% старите пури, без да се налага, каквато и да е допълнителна дейност. SubstiTUBE Advanced Ultra Output пък предлага изключително висок светлинен поток и енергоспестявания до 63% в сравнение с аналогична луминисцентна лампа.

presentation ledvance plovdiv 2

Във втората част на презентацията посетителите бяха запознати с предимствата и високото качество на кабелните системи на австрийския производител Dietzel Univolt. Материалът на гофрираните тръби “Univolt-HFT” предлага редица предимства – поведение при пожар, устойчивост на удар, атмосферни влияния и компресия, огъване в студено състояние и др. Продуктовата гама включва разнообразни възможности за инсталация, както за скрит монтаж, така и за външно полагане. Гофрираната тръба MFXE с диаметър 7 мм е друг уникален за пазара продукт, който намира широко приложение в автомобилната индустрия и слаботоковите системи. Идеално допълнение към гамата на Dietzel Univolt са крепежните елементи Schnabl, които намаляват времето за работа с до 60% и осигуряват голяма гъвкавост, и различни решения според материала и пространството, където се монтират. Гостите на презентацията останаха впечатлени от широкия набор приложения, които предлага Schnabl.

presentation dietzel schnabl plovdiv

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X