HEITEC

Платформа HeiSys на HEITEC за железопътни транспортни средства

По време на Embedded World 2020, едно от най-големите международни изложения за технически решения, базирани на вградени системи, компанията HEITEC обяви дебюта на нова надеждна платформа HeiSys. Тя е проектирана с висока степен на мащабируемост и максимална гъвкавост и може да се използва в качеството на универсален шлюз, промишлен компютър или периферен компютър за високоскоростни изчисления, например в IoT или мобилни приложения. Освен това HeiSys е сертифицирана за медицински и индустриални приложения, мобилни приложения и съответства на разпоредбите на железопътния транспорт.

ew2020

Сменяемите модули се използват все по-широко в много промишлени области, тъй като улесняват в голяма степен внедряването на решения, дори при високи изисквания за ефективност. С новата платформа за вградени системи HEITEC съчетава предимствата на различни, ориентирани към бъдещето сменяеми модули и предлага на клиентите възможност за създаване на стандартизирани интерфейси на модулен принцип за бърза и рентабилна реализация на съответните приложения.

Бързи и персонализирани решения чрез сменяеми модули

Използвайки стандартен процесор и FPGA модули, HeiSys може да бъде мащабирана до необходимата изчислителна мощност, както и да бъде разширена чрез необходимите комуникационни интерфейси. По този начин клиентите имат възможност да адаптират гъвкаво платформата към индивидуалните изисквания на тяхното конкретно приложение или да внедряват приложения с интензивна обработка на данни бързо, надеждно и без много усилия. Така отпада необходимостта от сложна и отнемаща време настройка или скъпоструваща синхронизация на различни компоненти.

В зависимост от сложността на проекта и изискванията за ширината на честотната лента, разнообразието на сигналите, ефективността и консумацията на енергия, може да се избере съответна COM Express платка и в комбинация със SMARC модулни FPGA платки да се реализират най-различни интерфейси чрез съответния FPGA дизайн. В бъдеще допълнително ще се поддържа и новият стандарт COM HPC. Пълната гъвкавост по отношение на технологиите за безжично предаване на данни е гарантирана чрез m.2 интерфейси. Системната платформа е проектирана също за използване на WLAN, LTE, 5G, UMTS, GSM, LPWA, Bluetooth, GPS/GLONASS многолентови радио модули за комуникация при прехвърляне на промишлени данни и за приложения в железопътния транспорт. Сертифицирането, съгласно стандарта EN 50155, чиито разпоредби се отнасят за електронно оборудване, монтирано в железопътни превозни средства, гарантира използването на компактната система в мобилни приложения – както в подвижния състав, така и за наблюдение на трасето. Благодарение на липсата на движещи се части, например вентилатори, надеждността и средното време за безаварийна работа са значително повишени. Системата гарантира работа в разширения температурен диапазон между -40 °C и + 85 °С. Сертификацията, съгласно стандарта EN 50155, предполага също възможност за нанасяне на защитно покритие на платките. Благодарение на модулния принцип корпусът може да бъде разширен в съответствие с изискванията на клиента, условията на експлоатация и необходимата способност на охлаждане.

PR074_HEITEC_HeiSys

Фирма Ритбул предлага продуктите и решенията на HEITEC в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти на HEITEC и да ви дадем най-добрите цени!

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X