Westermo

Инструмент за конфигурация на индустриална мрежа от Westermo

Софтуерното приложение WeConfig прави конфигурацията и поддръжката на мрежите по-ефективна, лесна и надеждна. Много работни часове могат да бъдат спестени при първоначалната инсталация, както и при текуща поддръжка през целия жизнен цикъл на мрежата. Отнемащите много време задачи могат да бъдат автоматизирани и конфигурационните актуализации могат да бъдат въведени наведнъж. WeConfig свежда до минимум риска от конфигурационни грешки и прави опростено оптимизиране на сигурността на мрежата. Правилно конфигурираната и контролираната мрежа с лесни и надеждни процеси за поддръжка ще сведе до минимум риска от прекъсване на мрежата.

weconfig interface

Устойчив асистент
Надеждна и документирана конфигурация на мрежата. WeConfig ще ви спести време с автоматизираната рутинна конфигурация. Той също така елиминира риска от неправилна конфигурация, причинена от човешка грешка. Предишните трудни конфигурации се опростяват и могат да се извършат за няколко минути само с няколко кликвания.

mrejata

Защитете мрежата си
Изграждане и анализ на киберсигурността. Улесненото внедряване на системните функции за сигурност минимизира риска от неоторизиран достъп. Анализът на сигурността ви позволява да намирате и да установявате уязвимости в мрежа, WeConfig улеснява създаването и поддържането на стабилен стандарт за мрежова сигурност.

Намерете и решете проблемите, преди да се случат
Диагностични инструменти за висока надеждност на мрежата. WeConfig прави вашата мрежа прозрачна и събира цялата информация на едно място. Удобният потребителски интерфейс прави диагностиката и наблюдението лесни. Картата на топологията на мрежата е регулируема според вашите нужди и подробна информация до всяка връзка е подредена в прост и интуитивен табличен план.

Изтеглете от тук последната версия на WeConfig:

Изтеглете информационния лист за конфигурацията:

weconfig interface

Източник: Westermo

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X