Harting

Han-Eco®B: Конекторът, който спестява време и средства

HARTING увеличава възможните начини на използване на пластмасовите съединители. Гамата Han-Eco® вече включва пластмасови корпуси, които са напълно съвместими с Han® B. Това отваря цялото портфолио от Han® B вложки за Han-Eco®. Основното подобрение е опцията за задно монтиране на предварително направени вложки, напр. в корпус, монтиран в преграда на шкаф за превключване.
Новите съединители Han-Eco® B осигуряват подобрена функционалност за индустриалния стандарт Han® B в сравнение с техните металоконтактни кутии. Иновациите включват, напр. опцията за задно монтиране при сглобяване на шкаф за превключване. Вместо това краищата на кабелните снопове могат да се вмъкнат в преградата монтиран корпус от вътрешната страна на шкафа за превключване – назад.

Han Eco B

Тази опция опростява монтажа и по този начин спестява време и разходи. Превключвателите и кабелните снопове могат да се монтират отделно. По-добро разделение на труда е възможно и, ако е необходимо, процесите могат да бъдат възложени на външни изпълнители.

В допълнение към моноблоковете за Han® B, гамата Han-Modular® може да се използва и в съвместим с плъзгача начин в новия Han-Eco®. Сгъваемите или държащи рамки позволяват модулите да бъдат интегрирани в пластмасовите държачи или корпуси.

Han-Eco® B се предлага в стандартните размери от 6B до 24В. Новост е, че всеки размер е наличен по гъвкав начин с различни изходи. Опциите варират от кабелите M20, M25 и M32 до M40. Разнообразието от гъвкавост, когато става въпрос за свързването на нови машинни модули. В зависимост от разходите и изискванията за качество, дизайнерите могат да се възползват от всички предимства на пластмасата или метала – в зависимост от техните изисквания. Това гарантира съвместимостта на капаци на Han-Eco® B или на корпуси в производствени системи.

Високопроизводителната пластмаса на Han-Eco® B е толкова трайна, колкото всички останали компоненти на Han-Eco®. Те са устойчиви на корозия и предлагат гъвкави възможности за монтаж. Те са устойчиви на огън към UL94 V0 – което означава, че те са подходящи за използване в железопътни сценарии – и тежат само около половината от конектора в алуминиев корпус.

Повече информация за продуктите на HARTING може да намерите в каталога, публикуван на нашия сайт.

При нужда от консултация, не се колебайте да потърсите нашия екип на посочените контакти.

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X