Eplan

Eplan – навигатор на страници

Има различни варианти на управление на структурата на проектите в Еплан. Най-ползваният е – навигаторът за страници. В рамките на проектите се създават множество страници, съдържащи схеми, клемни диаграми, кабелни диаграми, описания, чертежи (графични, DXF и др.), графични файлове, изображения и др. Така размерът на проекта може да достигне 300 страници, а големите проекти съдържат десетки хиляди страници, обикновено разделени на няколко подпроекта.

Structuring of Projects in Accordance with EN 81346

Навигаторът на страници е централизиран помощник, който показва всички отворени проекти, структурата им и техните страници.Също така позволява структурирането и обозначаването на проектите по различни аспекти по стандарт IEC 81346 – Принципи на структуриране и референтни обозначения.

Страниците могат да се отварят и показват в графичния редактор, да се създават, копират или изтриват. Можете да преглеждате и редактирате свойствата на страниците или да ги импортирате и експортирате.

Grafichen redaktor

Операции като архивиране, номериране, печат и други, могат да се извършват за една или повече страници.Филтърната функция позволява търсене на определени страници и ограничаване на дисплея до страниците, които отговарят на определени критерии. Можете да навигирате по страниците, да променяте параметрите им и автоматично да ги преномерирате.

Обобщенията на основните данни, като например формуляри, библиотеки със символи, макроси и т.н., не се показват в навигатора за страници. Поради голямото количество данни, които трябва да бъдат показани, всички функции за редактиране на проекти се намират в модула за управление на проекта.

Всичко това прави навигатора един от най-ценните помощници при работа с Еплан.

Очаквайте скоро и описание на други удобни функции на програмата.

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X