Eplan

Eplan data portal: пътят към идеален набор от данни

Предизвикателството за качеството на данните

Данните за дигитални устройства са ключовият елемент за ефективното инженерство. Едно от най-големите предизвикателства за това е както качеството на данните, така и дълбочината на споменатите данни. Информационният портал на EPLAN приема това предизвикателство по увеличаване на данните: от началото на годината порталът се актуализира ежемесечно. Потребителите вече имат и рейтингова функция за преглед на данните за устройствата, като по този начин предлагат на производителите обратна връзка от пазара. Освен това, от изложението Hannover Messe насам, Lab Versions на EPLAN Data Portal позволяват на потребителите да изпробват най-новите функции.

Информационният портал на EPLAN е централната платформа за данни за дигитални устройства в областта на автоматизацията. Понастоящем повече от 230 производители предлагат повече от 800 000 набори от данни за изтегляне директно – ако включите интегрирани конфигуратори и съответните варианти, всъщност са повече от 2 милиона. От началото на годината данните се актуализират ежемесечно, така че потребителите и производителите да могат по-добре да се възползват от платформата и да спомогнат за гарантирането на високото качество на данните. Тези актуализации включват не само добавянето на нови производители, но и завършването на съществуващите производствени данни.

Оценките на потребителите като индикатор за качеството

Друга стъпка към непрекъснато подобряване на качеството е новата рейтингова функция.Това често се случва в други портали като Amazon, той позволява на потребителите да оценяват предлаганото съдържание, като им дават звезди. Целта е да се квалифицират цифровите данни на продукта, а не самият продукт. По този начин потребителите дават полезна обратна информация, която не само помага на други потребители, но и дава на производителите ценни показатели от пазара, за да продължат да развиват своите данни. С други думи, самите потребители могат да окажат влияние върху качеството на данните.

Опции за сортиране за подобрена използваемост

Въз основа на функцията за класиране, потребителите могат директно да сортират резултатите от търсенето в портала, като използват две допълнителни опции: филтриране на данните за устройствата според най-високо оценените продукти или алтернативно според броя изтегляния, които досега е генериран. Така потребителите знаят точно кои елементи имат най-доброто качество по отношение на данните за устройствата си или кои елементи се използват най-често в продуктовата им група. Естествено, добавената стойност на това зависи от това колко интензивно инженерите използват рейтинговата функция. Ето защо техните оценки са добре дошли.

Перспективи за бъдещето

Удобната използваемост – съчетана с правилното съдържание – е ключово предимство за бъдещите приложения в облака. Lab Version на новия EPLAN Data Portal, в който потребителите могат да тестват новия интерфейс, е достъпна от април до всички обикновени браузъри. Независимо дали те изпробват новите функции за търсене или искат да разгледат външния вид на новото табло за управление: Lab Version предлага преглед на всички тези функции. Тя ще бъде непрекъснато разширявана и нови версии на версиите ще бъдат редовно достъпни за тестване. EPLAN предоставя на потребителите си поглед към сцените в процеса на разработка.

Eplan data portal lab version 1

Eplan data portal lab version 2

Източник: Eplan

В България може да намерите всички продукти на EPLAN при официалния дистрибутор Ритбул. За последните 18 години Ритбул затвърждава своята позиция, да не бъде поредната търговска фирма доставчик, а отговорен партньор на своите клиенти, на когото могат да разчитат за решаване на своите проблеми.

Електроразпределителните табла и шкафове Solid GSX на ETI гарантират бързина, лекота и гъвкавост при конфигурирането

Конекторните модули Winsta на Wago определят темпото на строителния обект

Екранираните модули Han-Modular на Harting посрещат предизвикателствата за надежден пренос на електроенергия, данни и сигнали

Още едно ново попълнение в гамата безжични рутери  Ibex:  WLAN аксес поинт RT-280

Какво трябва да знаем, за да създадем успешно виртуален прототип на контролен шкаф с EPLAN Pro Panel?

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

EPLAN Pro Panel и Rittal Perforex: комбинация, която гарантира успех

Новия безконтактен инфрачервен (IR) клиничен термометър Testboy ТV320 е предназначен за бързо отчитане на температура

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

Електроразпределителните табла и шкафове Solid GSX на ETI гарантират бързина, лекота и гъвкавост при конфигурирането

Solid GSX е система за електроразпределителни табла и шкафове на...
Към статията

Конекторните модули Winsta на Wago определят темпото на строителния обект

Съвременните строителни решения често са модулни и се състоят от...
Към статията

Екранираните модули Han-Modular на Harting посрещат предизвикателствата за надежден пренос на електроенергия, данни и сигнали

Глобализация, демографски промени и проблеми, свързани с околната среда –...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Всичко:
0.00 лв.
X