Eplan

Дигитализация в областта на инженерството: трансфер на продуктивни знания за по-добра оптимизация

Постоянните и последователно достъпните данни от инженеринга до производството са задължителни за успешните компании в ерата на Industry 4.0. До каква степен вече са били дигитализирани бизнес процесите в инженерния сектор? За първи път EPLAN предлага на клиентите си индивидуален процес с консултации на живо по време на SPS IPC Drives в Нюрнберг. Доставчикът на решения ще представи и най-новите разработки в областта на инженеринга заедно със своя филиал CIDDON – включително платформата EPLAN, версия 2.8 и софтуера за „облак“Store Share View, чието ново име ще бъде разкрито на търговското изложение. Също така ще има съвместни презентации с Rittal за универсалните концепции за интегрирана верига на стойността.

“Вашите процеси напълно дигитализрани ли са?” EPLAN набляга на своите клиенти по отношение на техния инженеринг и ще предлага директни консултации по процеса на SPS IPC Drives 2018 в Нюрнберг. Компаниите могат да проучат своите инженерни процеси на място с експертите на EPLAN. Консултантите изготвят общ преглед на ситуацията с клиента и подчертават първоначалния потенциал за оптимизация в инженерния пейзаж, неговите процеси и потоци от данни. Това е нещо, което вземащите решения могат да предприемат веднага, което води до ценови решения, които правят технологичните процеси на автоматизация в машиностроенето и строителството по-добри в дългосрочен план. За пореден път посещението на търговската изложба води до трансфер на продуктивни знания, които показват потенциални и рентабилни решения с висока степен на възвръщаемост.

Платформа EPLAN, версия 2.8
Малко по-рано EPLAN представя новата платформа 2.8. Решението CAE EPLAN Electric P8 изненадва с изцяло нов потребителски интерфейс и интегриран потребителски портал. SPS IPC Drives участниците могат допълнително да очакват многобройни възможности за изключване на разположени устройства или дори на цели корпуси за управление в новата професионална версия на EPLAN Pro Panel. Ще бъде представена и автоматичната миграция на проектите, базирани на TS8, на новата система Rittal VX25.

Интегрирана верига на стойностите: “Окабеляване”
Използвайки примера за окабеляване на контролния шкаф, Rittal и EPLAN ще покажат как производственият процес в кабината за управление и комутационното инженерство маг да бъдат дигитализирани, стандартизирани и автоматизирани. Взети заедно това дава възможност за дълготрайно повишаване на производителността и качеството. EPLAN и Rittal също ще изложат интегрирани решения по цялата верига: от предоставяне на данни за цифрови устройства и продуктови конфигуратори до инженерния процес и процеса на предварително планиране – където се създава цифровата двойка на контролното табл. Друго подчертано е представянето на Wire Terminal WT от Rittal Automation Systems, нова машина за обработка на тел за напълно автоматична обработка на проводници за различни проводникови напречни сечения. Освен това, Rittal и EPLAN ще представят услугите на своето Value Chain Consulting за продукти и решения.

Новият облачен софтуер скоро ще бъде на разположение
Софтуерът Store Share View – първият етап от новата концепция за облачни услуги на EPLAN – се появи за пръв път в Хановер през април. На тазгодишното изложение SPS IPC Drives, EPLAN ще представи иновативния облачен софтуер под ново име. Софтуерът ще бъде на разположение след няколко седмици и с пускането на платформата EPLAN 2.8 потребителите ще могат да гледат, коментират и споделят проекти директно в облака за първи път. Макар че тази функционалност значително увеличава възможностите, предоставени от свързаността и сътрудничеството в областта на инженеринга, Store View View също така отбелязва, че връзките от облак към облак, които EPLAN представя, ще бъдат възможни с помощта на примера за нови сценарии на приложения в поддръжката.

EPLAN – Правилната програма за всички!

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
ДДС:
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X