Eplan

Автоматизирано проектиране на контролни табла с EPLAN

На проектантите често се налага да управляват сложни проекти, които включват многобройни елементи, голям екип от хора и отнемат време от няколко седмици до няколко месеца. Ето защо, когато се стартира голям проект, от съществено значение е да се планира всичко от самото начало, а това важи за всеки отделен проводник и всеки един компонент.

EPLAN Pro Panel ще ви предостави всички необходими инструменти, за да направите това по оптимален начин. Вие ще можете да проектирате и конфигурирате контролните шкафове по-бързо, по-ефективно и по-прецизно отвсякога. EPLAN Pro Panel е в състояние да подготви всички детайли по окабеляването, монтажа на компонентите и дизайна на шината. Той създава визуални 3D модели за това, как реално ще изглеждат готовите табла или шкафове. Така вие и вашите клиенти ще имате възможност да ги видите още преди да започнете работата по реализацията им.

Виртуалният 3D модел на комутационната система на контролния шкаф помага за максимално използване на ценното пространство в него. Интегрираните спомагателни средства за проектиране, като контрол за отсъствие на стълкновения, спазване на изискванията за монтаж на производителя, минимални разстояния и радиуси на огъване, позволяват бързо и оптимизирано разполагане на компонентите. Грешките в проектната фаза остават в миналото, тъй като и най-сложните проекти могат да бъдат подготвени по възможно най-добрия начин.

EPLAN Pro Panel гарантира повишена ефективност в пълен обем, като във времето това означава голямо количество спестени финансови средства и, разбира се, още по-доволни клиенти!

Ако сте проектант, на когото се налага да проектира комплексни контролни шкафове, EPLAN Pro Panel ще ви подаде ръка! Всички усложнения могат да останат в миналото, тъй като ще откриете нови възможности за производство на контролни шкафове. Допълнителна информация за предимствата на проектирането с EPLAN Pro Panel бихте могли да получите от документацията за направените проучвания, която EPLAN предлага за безплатно изтегляне на своята страница ТУК.

Фирма Ритбул предлага продуктите на EPLAN в България! Не се колебайте да ни се обадите, за да ви консултираме при избора на продукти EPLAN и да ви дадем най-добрите цени!

Запишете се за нашия бюлетин

Бъдете в крак с новите технологии, актуални цени и предложения.

Още по темата

WAGO: Модерната автоматизация и киберсигурността са в основата на ефективните сгради

Сградите предлагат огромен потенциал за икономия на енергия. Как може...
Към статията

EPLAN обяви, че адаптира абонаментен модел на работа!

Индустриалната трансформация е в разгара си. В резултат на това,...
Към статията

Westermo добави LTE рутери към продуктовата гама безжични мрежови решения Ibex за железопътния транспорт

Два нови LTE рутера на Westermo вече допълват портфолиото на компанията в...
Към статията
Назад
Количка
0 продукта
Няма продукти в количката
Общо продукти:
0.00 лв.
(С вкл. ДДС)
Доставка:
Безплатно!
Всичко:
0.00 лв.
X